Dit ga je doen  

Je bent de drijvende kracht achter vernieuwing en samenwerking in de dynamische wereld van Arbeidsmarkt & Onderwijs. Als bevlogen allround projectmanager werk je vanuit de drie kernwaarden van Sigra

 Verbinden 

 • Je ondersteunt diverse netwerken, verbindt samenwerkingspartners, stuurt netwerken aan, begeleidt ontwikkelcoalities;  
 • Je organiseert netwerk- en themabijeenkomsten;   
 • Je bewaakt samen met je team de samenhang tussen programmalijnen, de programma’s binnen team Sigra en de vijf regio's. 


Versterken 

 • Je maakt samen met onze leden de regionale ambities concreet, met als doel: het aantrekken, opleiden en behouden van deskundig personeel voor de sector.  
 • Je zorgt samen met onze communicatiespecialisten voor interne en externe communicatie over behaalde resultaten. 
 • Je brengt je eigen kennis mee naar de netwerken binnen Sigra. Dit doe je door het schrijven van bondige publicaties, het presenteren van je inzichten of door bij een overleg actief mee te denken over een vraagstuk;   

   

Vernieuwen  

 • Je volgt arbeidsmarktontwikkelingen op de voet en stuurt met je collega's van het team A&O aan op daadwerkelijke bijdragen aan de zorgtransitie en het terugdringen van arbeidsmarkttekorten.  
 • Je ontwikkelt met je team een visie op arbeidsmarktvraagstukken en vertaalt dit naar concrete projectplannen, inclusief begroting.  
 • Je eerste klus is het ontwikkelen van nieuwe manieren van ‘Regionaal werkgeverschap’.  

   

Dit ben jij 

Als enthousiaste netwerker heb je een scherp gevoel voor verhoudingen en belangen. Samenwerken zit in jouw DNA. Met jouw flair ben je de drijvende kracht achter succesvolle samenwerkingen waarbij je niet alleen strategisch en tactisch denkt maar ook met precisie operationeel te werk gaat. Je bent energiek, nauwkeurig en doortastend. Dit ben jij ook: 

 • Door jouw samenwerkingsgerichtheid en politieke bewustzijn verbind je de netwerken en samenwerkingspartners.   
 • Je bent consciëntieus op inhoud en proces.  
 • Je inspireert, jaagt aan en zorgt zo voor het behalen van resultaten. 
 • Door jouw inspirerende houding en innovatieve denken komen we tot vernieuwingen.   

   

Dit breng je mee   

 • Ervaring met projectmatig werken. 
 • Werken en denken op WO-niveau. 
 • Kennis van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van zorg & welzijn. 

   

Dit bieden wij   

Sigra creëert een prettige  werkomgeving voor haar medewerkers. We werken op dit moment zowel vanuit huis als op kantoor. We geven je ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid in een uitdagende werkomgeving.   

 Ook bieden wij:   

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: deelname aan een pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekeringen, opleidingen en een 13e maand;   
 • Een aanstelling voor één jaar, gericht op verlenging;   
 • Voor salariëring en arbeidsvoorwaarden volgen we de cao Ziekenhuizen. Inschaling in functiegroep 55.    

   

Solliciteren   

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur uiterlijk 18 april 2024 je cv naar sollicitatie@sigra.nl, begeleid door een motivatie in de vorm die bij jou past. Vermeld in het onderwerp ‘Sollicitatie projectmanager A&O”. De selectiegesprekken zijn op 22 en 24 april op ons kantoor in Amsterdam. Houd hier alvast rekening mee in de agenda. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helma Marlet (06-58084238) of Renske van der Linden (06 58013102)  

   

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Over Sigra  

Sigra is een regionaal samenwerkingsverband van ongeveer 155 organisaties in zorg en welzijn in onze vijf regio’s in Noord-Holland. Je kan hierbij denken aan ziekenhuizen, ouderenzorg, Jeugd, GGZ, huisartsen, apothekers en welzijnsorganisaties. Onze missie is: alleen samen kunnen we passende ondersteuning en zorg geven. Samen gaan we voor vitale inwoners en professionals in onze regio’s. Team Sigra adviseert en ondersteunt dit samenwerkingsverband. Bij team Sigra werken zo’n zeventig enthousiaste en gedreven collega's die hart hebben voor de zorg en welzijn. Samenwerking is de rode draad in alles wat we doen. Lees ons verhaal en bekijk de animatie. 

Over team Arbeidsmarkt & Onderwijs

De uitdagingen in zorg en welzijn zijn groot. We streven naar een grensverleggende aanpak voor arbeidsmarktvraagstukken en het bevorderen van samenwerking tussen werkgevers, onderwijsinstellingen en andere betrokken partijen.  

Ons doel: voldoende gekwalificeerd personeel om zorg en welzijn nu en in de toekomst toegankelijk te houden. Onderzoek, netwerkbeheer en verandermanagement vormen hierbij de basis. Innoveren en experimenteren zijn essentieel. Ontdek de mogelijkheden, solliciteer en wie weet maak jij straks deel uit van ons enthousiaste team.