JONG SIGRA


JONG SIGRA 
is hét netwerk voor alle Young Professionals (tot en met 35 jaar) die werkzaam zijn bij SIGRA-leden. Met het netwerk verbinden, inspireren en delen we kennis met elkaar.

Jonge talenten kijken met een frisse blik naar ideeën van een organisatie of samenwerkingsverband en zijn bovendien de professionals van de toekomst. Samen zorgen we voor continue verbetering van de gezondheidszorg en het welzijn van mensen in de SIGRA-regio. De ontmoeting van jonge professionals van verschillende leden in dit netwerk sluit ook aan bij de missie van SIGRA om integraal over alle domeinen binnen zorg en welzijn samen te werken.

JONG SIGRA verbindt

Dat doen we tijdens themabijeenkomsten met boeiende gastsprekers. Daarnaast is er tijdens de borrel voldoende ruimte voor uitwisseling om met trots te delen wat voor project je hebt afgerond, even te klagen over je frustraties op het werk of gewoon praten over je aankomende wereldreis. Gezellig!

JONG SIGRA inspireert en deelt kennis

Als lid van het netwerk kun je jouw vraagstuk, op het gebied van werk of persoonlijke groei, opgeven en lossen we dit samen met een intervisie op. Andersom kunnen we ook om jouw expertise vragen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van uitstroom onder jonge zorg- en welzijnsprofessionals of het meedenken in SIGRA projecten. 

Wil jij verbinden met andere Young Professionals, (je laten) inspireren en jouw kennis delen? En ben je jonger dan 36 jaar? Sluit je dan aan bij JONG SIGRA! Of wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van JONG SIGRA, heb je ideeën voor een event, intervisie of andere vragen? Stuur een mail naar de Commissie JONG SIGRA via jongsigra@sigra.nl

En download en deel de informatieflyer om ook anderen te enthousiasmeren! 

Heb jij je al aangemeld voor de volgende tweedelige JONG SIGRA Workshop ‘De toekomst van Zorg en Welzijn in 2030’ op 19 én 1 december?