JONG SIGRA


JONG SIGRA 
is hét netwerk voor alle Young Professionals (tot en met 35 jaar) die werkzaam zijn bij SIGRA-leden. Met het netwerk verbinden, inspireren en delen we kennis met elkaar.

Jonge talenten kijken met een frisse blik naar ideeën van een organisatie of samenwerkingsverband en zijn bovendien de professionals van de toekomst. Samen zorgen we voor continue verbetering van de gezondheidszorg en het welzijn van mensen in de SIGRA-regio. De ontmoeting van jonge professionals van verschillende leden in dit netwerk sluit ook aan bij de missie van SIGRA om integraal over alle domeinen binnen zorg en welzijn samen te werken.

JONG SIGRA verbindt

Dat doen we tijdens themabijeenkomsten met boeiende gastsprekers. Daarnaast is er tijdens de borrel voldoende ruimte voor uitwisseling om met trots te delen wat voor project je hebt afgerond, even te klagen over je frustraties op het werk of gewoon praten over je aankomende wereldreis. Gezellig!

JONG SIGRA inspireert en deelt kennis

Als lid van het netwerk kun je jouw vraagstuk, op het gebied van werk of persoonlijke groei, opgeven en lossen we dit samen met een intervisie op. Andersom kunnen we ook om jouw expertise vragen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van uitstroom onder jonge zorg- en welzijnsprofessionals of het meedenken in SIGRA projecten. 

Wil jij verbinden met andere Young Professionals, (je laten) inspireren en jouw kennis delen? En ben je jonger dan 36 jaar? Sluit je dan aan bij JONG SIGRA! Of wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van JONG SIGRA, heb je ideeën voor een event, intervisie of andere vragen? Wil je samenwerken met dit netwerk? Stuur een mail naar de Commissie JONG SIGRA via jongsigra@sigra.nl

En download en deel de informatieflyer om ook anderen te enthousiasmeren! 

Planning 2021

  • De bevindingen van de denktanksessies over het werken in 2030 worden verder uitgewerkt zodat ze beter gekoppeld kunnen worden aan SIGRA projecten.
  • Bovendien gaat JONG SIGRA komend jaar meer denktanksessies organiseren met behulp van de methodiek scenario denken, gedacht kan worden aan toekomstbestendige ouderenzorg.
  • JONG SIGRA gaat zich inzetten voor een betere beeldvorming over het werken in een beleids-/staffunctie in zorg en welzijn door aanwezig te zijn op (digitale) carrièredagen van universiteiten en hogescholen. Hiervoor zoeken we de samenwerking op met SIGRA-leden. Lijk het je leuk om hier samen in op te trekken? Dan komen we graag met je in contact. SIGRA zet zich daarnaast al jaren in voor de beeldvorming van zorg- en hulpverlenende functies. Ook hiervoor kun je ons een berichtje sturen.
  • SIGRA lanceert begin 2021 haar nieuwe merkidentiteit. Daarom krijgt de campagne met de JONG SIGRA ambassadeurs een nieuw jasje.
  • Ten slotte hopen we jullie in de tweede helft van 2021 weer fysiek te kunnen ontmoeten voor een netwerkevenement met een inhoudelijk thema en netwerkborrel.