Mijn rol bij Team Sigra

Als beleidsmedewerker bij team Arbeidsmarkt & Onderwijs zet ik mij in voor de programmalijn Kiezen & Toeleiden. In deze rol werk ik samen met de Sigra leden en regionale samenwerkingspartners aan de vraagstukken rond de krapte op de in zorg en welzijn. Zo leid ik de projecten Ontdekdezorg week en Sterk in je werk. Ook werk ik aan het vernieuwen en verbeteren van de vacaturemodule op onze regionale website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl waar alle vacatures staan van onze leden.

Ik ben trots op

Mijn keuze om na wat zelfreflectie in de corona-periode, mijn baan in de commerciële wereld op te zeggen en voor Sigra te kiezen. Ik ben trots dat ik kan meewerken aan maatschappelijke vraagstukken met mijn opgedane ervaring en kennis van de arbeidsmarkt uit mijn eerdere werk.

Daarnaast ben ik trots op mijn brede blik op de wereld, buitenlandse ervaringen en internationale groep vrienden en kennissen. Mijn uitwisseling aan een Amerikaanse universiteit en project in de Filippijnen waren een groot avontuur. Ik verwonder mij graag over cultuurverschillen en vind het leuk om daar mee over te leren.  

Samenwerken betekent voor mij

Een persoonlijke connectie en aandacht voor de mens achter de functietitel. In mijn samenwerkingen maak ik graag tijd om elkaar beter te leren kennen omdat ik geloof dat je zo meer kunt bereiken, elkaar beter begrijpt en het de samenwerking een stuk leuker maakt! Daarnaast is een goede samenwerking er een waar ruimte is voor verschillende ideeën, achtergronden en denkwijzen. Diversiteit is enorm leerzaam.

Mijn motto

Je bent nooit te oud om te leren.
Maar ook: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.