Sigra is een World-class Workplace

Effectory bekroont Sigra met de titel World-class Workplace 2023-2024, dankzij onze hoge eNPS- en werkgeversscores. Deze erkenning ontvangen wij, omdat onze medewerkers ons bovengemiddeld hoog waarderen op gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. We zetten ons in voor de inwoners en professionals in onze regio, maar ook intern creëren we een omgeving waarin onze mensen kunnen floreren. 

Benieuwd hoe het is om bij een World-class Workplace te werken? Bekijk onze vacatures en solliciteer:

Vacatures

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature? Maar heb je wel interesse om je voor Sigra in te zetten? En heb je aantoonbare ervaring en affiniteit met de zorg en welzijn? Mail dan je cv en motivatie naar sollicitatie@sigra.nl.

Privacy

Als je bij ons solliciteert, moeten wij je persoonsgegevens opslaan. Dit is nodig om een goede keuze in het sollicitatieproces te kunnen maken. Alle persoonsgegevens, zoals je motivatiebrief en je cv, verwijderen we vier weken na het beëindigen van de procedure, tenzij je zelf aangeeft dat we ze langer mogen bewaren.

‘Wat we doen bij Sigra doet er toe, het gaat hier uiteindelijk altijd om kwaliteit van leven van de inwoners in onze regio’. 

Anne de Boer, adviseur Sigra.

twee mensen wandelen