Verdiepende modules

De verdiepende modules zijn bedoeld voor de functionarissen gegevensbescherming en privacy officers die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen. In samenwerking met ICTRecht organiseert Sigra de volgende verdiepende digitale modules:

Module 1 – ICT-contracten  - 11 oktober 2021
Module 2 – Beheer en onderhoud van privacy in je organisatie – 25 oktober 2021
Module 3 – Beschikbaarheid van ICT – 8 november 2021
Module 4 – Privacy toezicht – 22 november 2021
Module 5 – Regie krijgen en houden in de privacyketen – 6 december 2021

Lees meer over de Verdiepende modules 2021

Bestuurlijke masterclass

Ook bestuurders weten steeds beter hoe ze de privacy in hun organisatie willen borgen en de FG als hun sparringpartner kunnen gebruiken. Sigra organiseert in samenwerking met ICTRecht een masterclass speciaal voor bestuurders. Data is het nieuwe goud en u bent als bestuurder de schatbewaarder. De belangrijkste aandachtspunten waar u als bestuurder van op de hoogte moet zijn, worden in deze bestuurlijke masterclass besproken.

Lees meer over de Bestuurlijke masterclasses.

Van het ‘wat’ naar het ‘hoe’

De opleiding Privacy & Informatieveiligheid in zorg en welzijn: 'Van het ‘wat’ naar het ‘hoe’, is speciaal door Sigra, Verdonck, Klooster & Associates (VKA) en IRR ontwikkeld voor professionals met reeds enige basiskennis over privacy en informatieveiligheid. De opleiding is ook geschikt voor professionals die de rol van privacy officer of startend functionaris gegevensbescherming gaan vervullen in een zorgorganisatie of welzijnsorganisatie. Er is veel ruimte om cases uit de praktijk met elkaar te delen.

Lees meer over de inhoud en kosten van Privacy & Informatieveiligheid in zorg en welzijn: van het ‘wat’ naar het ‘hoe’ (voorjaar 2021).

Meer informatie