Mijn rol bij team Sigra

Als adviseur Behoud en Vitaliteit binnen het team Arbeidsmarkt & Onderwijs werk ik samen met onze leden en regionale samenwerkingspartners aan initiatieven en projecten die zich richten op het bevorderen van positieve gezondheid van zorgprofessionals en een positief organisatieklimaat binnen de zorg en welzijn.

Ik vind het een uitdaging om samen met de betrokken partijen tot een gezamenlijk en concreet resultaat te komen dat zorgprofessionals en de organisatie verder helpt naar een gezonde en succesvolle toekomst waarin iedereen in zijn kracht staat.

Ik ben trots op

Ik ben trots op mijn fantastische gezin. Daarnaast ben ik trots net afgestudeerd te zijn als Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach en op mijn brede commerciële HR-achtergrond en werkervaring, die ik graag toepas binnen de zorg en welzijn. Ik lever graag een mooie en waardevolle bijdrage aan mijn Sigra collega’s, onze leden en de zorg- en welzijnssector.

Samenwerken betekent voor mij

Met aandacht luisteren naar de ander, nieuwsgierig zijn en geïnteresseerd in de ander, open en duidelijk communiceren, elkaar met respect behandelen en gebruikmaken van elkaars sterktes. Door samen te werken leer je van elkaar en sta je samen sterker om de doelen te realiseren.

Mijn motto

Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het leven gaat om het creëren van jezelf (George Bernard Shaw).