Mijn rol bij team Sigra

Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor de oplevering en uitvoering van het regioplan IZA/ GALA Kennemerland. Ik ben onafhankelijk programmamanager en werk voor drie opdrachtgevers tegelijkertijd: gemeenten Kennemerland, Zilveren Kruis en Sigra. Het boeiende aan deze functie zijn de verschillende belangen, de verschillende werelden en de behoefte om dingen anders te doen en toch gezamenlijk op te trekken. Waarbij we nog niet precies weten hoe dat eruit ziet. Dat zijn de ideale omstandigheden voor mij om in te werken. 
 

Ik ben trots op

En dankbaar voor: hoe mijn leven er op dit moment uit ziet. Ik werk vanuit passie, doe waar ik goed in ben, draag bij aan een mooiere wereld en heb twee prachtige dochters. We omarmen het avontuur, alle mogelijkheden die er zijn en hoe het leven loopt. 
 

Samenwerken betekent voor mij

Elkaar respecteren, verhelderende vragen stellen en plezier maken. Dat maakt dat we zin hebben of krijgen om met elkaar de relatie aan te gaan. Zodat we elkaar steeds beter begrijpen en vol enthousiasme resultaten kunnen gaan neerzetten.
 

Mijn motto

‘It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.’ – Charles Darwin