Mijn rol bij Team Sigra

Bij Sigra zorg ik voor de verbinding tussen de coalitie chronische zieken en het transmuraal platform, ondersteun ik de transferzorg door processen en overleggen goed te helpen inrichten, neem ik werk uit handen van de betrokken organisaties binnen de sociale basis zodat zij de onderlinge samenwerking kunnen verstevigen en werk ik samen met de coalitie digitale zorg aan de mogelijkheden om netwerkzorg verder te realiseren. Ik spring graag in waar dat nodig is om implementaties te ondersteunen zodat aanbod in zorg en welzijn continu wordt verbeterd en aansluit bij de doelgroepen.
 

Ik ben trots op

Privé ben ik trots op het leven dat ik heb opgebouwd samen met mijn gezin in Betondorp, Amsterdam. Daarnaast ben ik blij dat ik bij Sigra werk kan doen met maatschappelijke impact: in de soms complexe wereld van zorg en welzijn passende zorg en ondersteuning realiseren samen met alle aanbieders.
 

Samenwerken betekent voor mij

Vaststellen van beleid en dat omzetten naar concrete acties vergt samenwerking op alle niveaus: zoeken naar gedeelde ambities, over eigen belangen heen kunnen stappen en je aanpassen aan de veranderende wereld. Daarbij zorgen dat we het brede scala aan deelnemers ondersteunen en verbinden zodat professionals zich uiteindelijk kunnen focussen op het einddoel: het bieden van passende zorg en ondersteuning voor alle doelgroepen.

Mijn motto

Teamwork makes the dreams work!