Mijn rol bij team Sigra

Als manager A&O ben ik verantwoordelijk voor het programma Arbeidsmarkt en Onderwijs. Het A&O-team wil eraan bijdragen dat alle medewerkers in zorg en welzijn kunnen werken in een prettig werkklimaat en een lerende omgeving, zodat ze gemotiveerd, kundig en vitaal blijven en met plezier naar hun werk gaan. Hiertoe ontwikkelen we samen met onze leden tal van vernieuwende programma’s. Zo helpen we mee aan het terugdringen van personeelstekorten en verbeteren we de kwaliteit en werktevredenheid van zorg- en welzijnsmedewerkers. Zij verdienen het!

Ik ben trots op

Privé ben ik trots op ons fijne gezin en onze twee prachtige kinderen. Zakelijk ben ik trots op  dat ik steeds op een andere manier heel veel plezier haal uit mijn vak. Zeker in mijn baan bij Sigra ervaar ik de meerwaarde van de combinatie tussen theorie en praktijk, om vanuit inhoud samen mooie resultaten te kunnen boeken. Ik ben trots op mijn baan bij Sigra waarin we - samen - echt kunnen bijdragen aan onze maatschappelijke opgave om de zorg en welzijn toegankelijk en betaalbaar te houden.

Samenwerken betekent voor mij

Verdiepende gesprekken voeren om elkaar te inspireren, op nieuwe ideeën te komen en elkaar te enthousiasmeren om dan ook aan de slag te gaan.

Mijn motto

Samen relevante dingen doen! En dat kan heel goed bij Sigra.