Werken aan je persoonlijk verhaal

Tijdens de training gingen zij met expert Paul van der Plas aan de slag met hun persoonlijke verhaal: 

  • Waarom doe je eigenlijk wat je nu doet?
  • Met welke unieke vaardigheden draag jij jouw steentje bij aan zorg en welzijn?
  • En hoe kun je jouw waardevolle kwaliteiten optimaal inzetten bij je huidige en toekomstige werkgever?


Waarom is personal branding belangrijk? 

Een helder persoonlijk verhaal helpt carrièrekeuzes gemakkelijker te maken, geeft meer zelfvertrouwen en helpt je voorkeur en grenzen beter aan te geven. Bovendien inspireerde de deelnemers elkaar met hun persoonlijke verhalen, waardoor onder meer duidelijk werd welke baanmogelijkheden nog meer mogelijk zijn in zorg en welzijn.

Deelnemer Renske van der Linden: "Erg interessant om te spreken met young professionals uit andere werkvelden en andere functies. Er was veel persoonlijke aandacht waardoor de andere deelnemers en Paul mij goed geholpen hebben met het vormen van mijn verhaal. Juist zo'n frisse blik van mensen die mij nog niet goed kenden was heel waardevol."

Renske van der Linden

Jong Sigra 

De training werd georganiseerd door Jong Sigra, hét regionale young professional netwerk voor zorg en welzijn in Noord-Holland. De training werd gegeven door Paul van der Plas. Lees meer over Jong Sigra via sigra.nl/jongsigra.

Ben jij een young professional?

Ben je werkzaam bij een Sigra lid en young professional? Meld je dan aan bij Jong Sigra via jongsigra@sigra.nl, zodat je op de hoogte blijft van de laatste events. Een collega attenderen op Jong Sigra mag natuurlijk ook. Zo staan er in 2022 twee nieuwe bijeenkomsten gepland waarbij ontmoeting en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Meer informatie