Inzichten

De inzichten die je tijdens de workshop eerst over jezelf zult krijgen, geven ook inzicht in hoe jouw mensen in je omgeving een voorkeurskleur hebben. Als je weet hoe je op een andere laag verbindt met andere mensen zullen ze zich meer gezien en gehoord voelen. Een praktische workshop om meteen mee aan de slag te gaan. Geef kleur aan je leven en geef je op!

Over de trainer

Jacqueline Wamelink is sinds 2011 coach en trainer. Ze heeft een schat aan ervaring en expertise en weet als voormalig HRM adviseur de verbinding te leggen tussen cliënt en organisatie. 

“Mijn drijfveer is mensen in beweging te zetten door met hen op zoek te gaan naar hun doelen en verlangens in het leven. De basis is je eigen kracht en persoonlijke kleur: ieder mens is zijn eigen onderneming, met zichzelf aan het roer. Door je daar bewust van te zijn, heb je de eerste belangrijke stap op weg naar je persoonlijke doelen al gezet. Vervolgens zijn inzicht in je eigen kleurenpalet en het bewust toerpassen van effectieve communicatie belangrijke tools om je doelen te bereiken. 

Ik ondersteun je in het visualiseren van je dromen en die om te zetten in praktische stappen om je eigen toekomst te creëren.” 
 

Jacqueline Wamelink trainer

Meer informatie