Mijn rol bij team Sigra

Als stuwende kracht draag ik actief bij aan een realistische beeldvorming van werken en leren in zorg en welzijn. Van idee tot het aanbieden van een concrete voorlichtingsactiviteit of -instrument. Ervoor zorgen dat in het palet van kansen en mogelijkheden geïnteresseerden de juiste bestemming weten te bereiken zodat onze sector wordt versterkt. Het mooiste van mijn werk is in het samenspel met andere betrokkenen iets tastbaar en bruikbaar neer te zetten.  

Ik ben trots op

Ik ben er trots op dat ik in een team werk dat mijn bijdragen waardeert en mijn authentieke zelf respecteert en waar wij elkaar scherp houden om vooruit te komen.

Privé ben ik super trots op mijn dochter die zich vol passie inzet bij de ondersteuning van specifieke kinderen en het mooiste in hen naar boven weet te halen.

Samenwerken betekent voor mij

Samenwerken betekent voor mij gebruikmaken van elkaars sterke punten, waardoor je verder komt dan als je alleen werkt. Iedereen is gelijkwaardig en heeft een evenredige bijdrage. Een open houding, nieuwsgierig- en leergierigheid, gecombineerd met professionaliteit, zijn belangrijke elementen om op voort te bouwen naar wat we met elkaar willen bereiken. Samenwerken is voor mij de dingen niet alleen met het hoofd, maar ook met het hart benaderen. Het is veel meer dan een kosten-batenanalyse en afvinklijstjes. Het belangrijkste is waar we elkaar kunnen vinden. Reflecteren en confronteren is nodig; van elkaar leren om verder te komen.

Mijn motto

Leren is ontwikkelen, ontwikkelen is ook kunnen loslaten.