Workshop out-of-the-box recruitment

Eén van de hoogtepunten was de interactieve workshop over out-of-the-box recruitment, waarin Martijn Hemminga ons leidde. We verkenden de wereld van creatieve werving en ontdekten essentiële ingrediënten voor out-of-the-box recruitment. Het was inspirerend om te zien hoe deze aanpak kan worden toegepast in elke fase van het werving- en selectieproces. De voorbeelden van out-of-the-box recruitment gaven ons ook veel inzicht.


Samenwerking voor duurzame vernieuwing in zorg en welzijn

We kijken met enthousiasme terug op deze bijeenkomst en de versterking van bestaande initiatieven. Samen zetten we de ingezette koers voort. We willen organisaties met elkaar verbinden en samenwerking faciliteren, elkaar versterken op expertise en afspraken maken, en vooral blijven werken aan vernieuwing in zorg en welzijn. Op die manier streven we naar duurzame oplossingen voor cliënten, inwoners en professionals.
 

samenvatting bijeenkomst


Blijf op de hoogte

Wil je graag meer informatie over Experience Zorg en Welzijn en de ambitieuze plannen om de toeleiding naar en binnen de sector te verbeteren? Schrijf je dan in voor één van de volgende sessies. Het is dé kans om dieper in te gaan op de uitdagingen en kansen die voor ons liggen.

We organiseren de sessie twee keer:

  1. Online op 5 september Aanmelden kan via deze link.
  2. Op 7 september bij Sigra in Amsterdam. Aanmelden kan via deze link.

Mis deze waardevolle gelegenheid niet om op de hoogte te blijven en samen te werken aan een verbeterde toeleiding naar en binnen de zorg- en welzijnssector.

Houd sigra.nl in de gaten, volg Sigra op LinkedIn of abonneer je op de Sigra nieuwsbrief om updates te blijven ontvangen. Of neem contact op als je wilt meedenken en werkzaam bent bij één van de organisaties die bij Sigra zijn aangesloten.

Laten we samen verbinden, versterken en vernieuwen voor een bloeiende zorg- en welzijnssector.

Meer informatie