De kracht van herhaling: Ontdekdezorg campagne gaat het hele jaar door

Sigra organiseert al 10 jaar in maart de Ontdekdezorg Week. Een evenement gericht op voorlichting en inspiratie voor zij-instromers en herintreders. In 2023 gaat de Ontdekdezorg campagne echter een stap verder: de kracht van herhaling en continuïteit staat centraal. De campagne zal het hele jaar door zichtbaar zijn en extra aandacht geven aan werken en leren in zorg en welzijn op piekmomenten in maart, juni en oktober.
 

Geef jouw activiteiten in de zorg en welzijn de aandacht die ze verdienen

Als zorg- en welzijnsorganisatie kun je hierop inspelen door jouw activiteiten te verspreiden over het hele jaar en deze aan te melden via de agenda op komwerkeninzorgenwelzijn.nl/activiteiten Zo krijgen zij-instromers en herintreders op elk moment de kans om zich te oriënteren in zorg en welzijn.
 

Succesvolle voorbeelden van organisaties die meededen

De afgelopen weken hebben diverse organisaties al succesvolle activiteiten georganiseerd, zoals een digitaal vragenuurtje bij GGZ InGeest, speeddaten bij Woonzorggroep Samen, banenmarkten door de Zorgcirkel, online solliciteren door Kennemerhart en een ‘Beleef de Zorg Avond’ bij Omring.
 

Meld jouw activiteiten aan: vind geschikte kandidaten voor jouw organisatie

Wil jij ook geschikte kandidaten vinden voor jouw organisatie? Meld jouw activiteiten dan aan via de agenda op https://www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl/activiteiten. Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact op met Renske van der Linden via RvdLinden@sigra.nl.

Ontdek samen met ons de kracht van herhaling en geef jouw activiteiten voor carrièreswitchers en herintreders het hele jaar door de aandacht die ze verdienen.

Meer informatie