Uitvinden van je data-wiel

De online community is voor alle professionals die voor zorg- en welzijnsorganisaties werken en geïnteresseerd zijn in data. Aan het netwerk sluiten verschillende disciplines aan (van HR, datascientist, ITer tot zorgprofessional) zodat voor verschillende onderdelen in organisaties het voordeel van datagedreven werken duidelijk wordt. Op de community vind je een landelijk netwerk van mensen uit zorg en welzijn met een gezamenlijke interesse: data. Je kunt er vragen stellen, gelijkgestemden zoeken voor samenwerking, en je kunt deelnemen aan inhoudelijke inspiratiebijeenkomsten. Je hoeft dus niet (meer) alleen te werken aan het uitvinden van je data-wiel. 

Op 4 juli is de community live gegaan met de eerste deelnemers. Er zijn groepen over o.a. visie & strategie, ethische en juridische vraagstukken, technische vraagstukken, en inhoudelijke groepen zoals HR en kwaliteit.

Meld je nu aan

Wil je ook meedoen, meer leren van elkaar, en samen verder komen met datagedreven werken? Meld je dan aan via de website samendatagedrevenwerken.nl, en neem deel aan onze community. We kijken ernaar uit om jullie te leren kennen en samen te bouwen aan de toekomst van datagedreven werken en deze community. Voor meer informatie over het netwerk Samen Datagedreven Werken in zorg en welzijn: info@samendatagedrevenwerken.nl.

Initiatiefnemers

De initiatiefgroep Samen Datagedreven Werken in zorg en welzijn bestaat uit: een netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties verenigd in RegioPlus: ZWconnect, Flever, Sigra, WZW, deRotterdamseZorg, Utrechtzorg, WGV Zorg en Welzijn, WGV Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid, Zorg aan Zet, Viazorg, Transvorm en ZorgpleinNoord), Vilans en ActiZ.

Meer informatie