Mijn rol bij team Sigra

Als adviseur ben ik bij veel verschillende soorten projecten en programma’s betrokken. Zo richt ik mij bijvoorbeeld op het verbeteren van het privacy bewustzijn door activiteiten te organiseren vanuit het Regionaal Expertise Centrum Privacy & Informatieveiligheid.
Vanuit het Innovatielab zorg ik ervoor dat we onze leden voorzien van echt innovatieve en creatieve inzichten. Met behulp van data hoop ik zorg en welzijn te versterken, door een netwerk met data gedreven professionals te faciliteren. Daarnaast werk ik aan het verbeteren van digitale vaardigheden van medewerkers, aangezien die echt nodig zijn om in de toekomst mee te blijven doen. Helemaal leuk vind ik het om, de mede door mij ontwikkelde, Sigra-samenwerkingsspellen in te zetten om samenwerkingen te starten, versterken of verbeteren; en zo het goede gesprek over samenwerken te voeren: want samenwerken is serious business.

Ik ben trots op

Ik ben er trots op om bij Sigra te werken en te merken dat zoveel organisaties inzien dat samenwerken belangrijk is. Ik vind het elke dag weer een feest om met leuke, gezellige en slimme collega’s samen te werken om zorg en welzijn te verbeteren.

Samenwerken betekent voor mij

Voor mij betekent samenwerken: met plezier samen dingen beter maken. Ik vind het erg belangrijk dat er meer wordt samengewerkt en wordt voorkomen dat ieder het wiel uitvindt. Het zou mooi zijn als samenwerken een vanzelfsprekendheid is. Samenwerken is serious business.

Mijn motto

¡Pura Vida!