Elkaar inspireren

In het emagazine vind je de ervaringen van collega-organisaties, achtergrondinformatie, tips en suggesties. Het magazine biedt inspiratie en concrete handvatten om werk te maken van het verbeteren van de digitale vaardigheden of het werken aan digitale vaardigheden in jouw organisatie te borgen. Bekijk het magazine:


Nieuw in deze editie:

  • De Chief Nursing Information Officer (CNIO). Wat kan de CNIO bijdragen aan het digitaal vaardiger maken van een zorgorganisatie?
  • Onderwijs-aanbieders in onze regio’s. Hoe kunnen zij jou ondersteunen bij het digitaal vaardiger maken van jouw organisatie? 
  • Welk digitype ben jij? Vilans heeft deze editie input geleverd om jouw leermiddelen op maat in te zetten. 
  • Een update van ervaringen vanuit zorg- en welzijnsorganisaties in onze regio's en de samenwerkingservaringen.

 

Deel je ervaring

Wat doet jouw organisatie aan het verbeteren van digitale vaardigheden? Is er materiaal ontwikkeld wat je wil delen? Bijvoorbeeld trainingen, cursussen, workshops of testen? Deel jouw ervaringen en inzichten met het verbeteren van de digitale vaardigheden in jouw organisatie met innovatielab@sigra.nl. Dan delen wij die in de volgende editie van het emagazine!

Bijeenkomsten 2022

Voor leden van samen Voor Betere Zorg en Sigra organiseren we bijeenkomsten om kennis te delen en elkaar te inspireren om samen te werken aan digitaalvaardige organisaties en cliënten. In 2022 zijn er zes bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is al 10 februari (9.30-11.00 uur)! De andere bijeenkomsten zijn op 12 april, 16 juni, 13 september, 3 november en 15 december. Meld je aan via innovatielab@sigra.nl

Meer informatie