Matchen van vraag en aanbod

Zorgvastgoed Amsterdam is ontwikkeld om vraag en aanbod tussen Sigra-leden in Amsterdam, Diemen en Weesp onderling te matchen. Denk daarbij aan praktijkruimtes, (woon)zorglocaties, wissellocaties en (tijdelijke) woonruimte voor zorgpersoneel. Iedere bezoeker kan vraag en aanbod bekijken, reageren en plaatsen kan alleen met account. Andere partijen, zoals woningcoöperaties of gemeente Amsterdam, kunnen hun aanbod alleen onder voorwaarden plaatsen.

Voor de Amsterdammer

Zorgvastgoed Amsterdam is ontstaan vanuit en mogelijk gemaakt door Amsterdam Vitaal & Gezond (coalitie Groei van de Stad) en de regietafel zorg-maatschappelijk vastgoed onder coördinatie van Sigra. Het platform stelt welzijn- en zorgorganisaties in staat de regie op huisvesting te nemen en te houden. Zo zorgen we ervoor dat Amsterdammers dicht bij huis toegang hebben tot welzijn en zorg. 

Vind de geschikte locatie voor jouw organisatie of bied er een aan

Houd jij je binnen jouw organisatie bezig met vastgoed? Bekijk dan de website en maak vrijbijvend en eenvoudig een account aan. Met een eigen inlog kun je vervolgens aanbod en vraag van jouw organisatie plaatsen en beheren én reageren op vraag en aanbod van andere organisaties. 

Homepage zorgvastgoedamsterdam.nl

Reageren of meer informatie

De regietafel zorg-maatschappelijk vastgoed onder coördinatie van Sigra is verantwoordelijk voor het beheer van de website en bereikbaar via info@zorgvastgoedamsterdam.nl.