Sprekers

Het thema voor de komende editie 'patiënt empowerment met behulp van data' is actueler dan ooit. Welke ontwikkelingen zijn er? Wat is uitkomstgerichte zorg en value based healthcare? Hoe kan digitalisering bijdragen aan de gewenste transformatie in de gezondheidszorg? Hoe kun je zelf data inzetten voor je eigen gezondheid en ter preventie?

De volgende sprekers zullen hun ideeën uiteenzetten:

  • Daan Dohmen, founder Luscii; professor Digital transformation in healthcare, investor, co-auteur van GREEN ON new leadership principles.
  • Inger Deijle, projectleider Value based healthcare bij OLVG.
  • Madelon Bracke, CSO en co-founder Clear health program.

 

Tijdstip en registratie

Houd er rekening mee dat de organisatie de bijeenkomst op iedere moment kan afgelasten, in verband met corona. De bijeenkomst begint om 15.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar op 1,5 meter afstand te ontmoeten.

De bijeenkomst is gratis, maar registratie is verplicht. Wees er snel bij want er is capaciteit voor slechts vijftig bezoekers.

Over Zorg2025

Sigra organiseert samen met Ahti, Smart Health Amsterdam, en de Amsterdam Economic Board de Zorg2025 bijeenkomsten. Deze ontmoetingsmiddagen zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Zie ook: Zorg2025.