Programma

Deel 1 | Opening en pitches over innovatieve manieren van werven
13:30 – 14:30 uur

De recruitmentwereld staat niet stil en we kunnen een hoop van elkaar leren. We horen van andere organisaties binnen zorg en welzijn, maar we krijgen ook een blik van buiten de sector. Laat je inspireren door o.a.:

•           Leroy Meurs, interim online recruitment marketeer bij Alliander, vertelt waarom recruiters moeten denken als online marketeers. Lees daar alvast meer over in dit artikel op Werf&

•           Manouk Backer, senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie, neemt je mee in hoe Amsterdam UMC kandidaat gericht werft. Zij zijn gestart met een pilot in samenwerking met Company match. Door het invullen van een test bindt Amsterdam UMC als het ware potentiële kandidaten en maken zij kennis met het werkgeversmerk. Daarnaast komen de recruiters gemakkelijker in contact met kandidaten.

•           Masha Zahir vertelt over de inzet van TikTok om de jongere doelgroep te bereiken en op een grappige manier te enthousiasmeren voor werken bij Amsta.

•           Bij Amstelring hebben kandidaten de mogelijkheid om zelf een online sollicitatie in te plannen in de agenda. Recruiter Caroline Roos deelt haar ervaringen tot nu toe.

Deel 2 | Escape game
14:40 - 16:15 uur

Wil je collega-recruiters beter leren kennen? Wil je weten hoe recruitment in zorg en welzijn zich gaat ontwikkelen en wat jouw rol hierin is? Doe dan mee met de escape game. Tijdens dit spel, geïnspireerd op de bekende escape rooms, ga je aan de slag met puzzel en stellingen (maar geen zorgen, je wordt niet opgesloten!). De escape game organiseren we samen met The Box Company.

Deel 3 | Update Sigra activiteiten
16:15 – 16:30 uur

Je krijgt een update over aankomende activiteiten en ontwikkelingen.

Deel 4 | Borrel
16:30 – 17:30

Leer nieuwe mensen kennen en vergroot je netwerk. Leuk als je blijft napraten.

De locatie

De bijeenkomst is bij het Amsterdam Art Center. Het adres is Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam. Dit ligt dichtbij station Amsterdam Sloterdijk.

Vragen en suggesties

Zijn er vragen of heb je een suggestie voor de bijeenkomsten van Sigra? Stuur dan een mail naar Renske van der Linden via rvdlinden@sigra.nl 

Aanmelden