Mijn rol bij team Sigra

Als communicatieadviseur richt ik mij op de vergroting en bekendheid van het samenwerkingsverband en het engagement van leden en medewerkers. Ik draag bij aan de beeldvorming en de interne en externe communicatie in lijn met de merkidentiteit en de daaruit voortvloeiende jaar- en communicatieplannen en bijbehorende uitvoering. Ik adviseer collega’s over effectieve (online) communicatie, analyseer, evalueer, stuur bij en zet zelfstandig projecten op. Daarnaast ontwikkel, vervaardig en beheer ik on- en offline communicatiemiddelen. Ik ondersteun de teams Digitale Zorg, Innovatielab en Werken & Behoud.

Ik ben trots op

Zakelijk ben ik trots op mijn allround werkervaring en de switch naar de sector zorg en welzijn. Ik heb in 2021 de keuze gemaakt om betekenisvoller werk te doen en de overstap te maken naar deze maatschappelijke sector. Daar sta ik nog iedere dag achter. Ik wil via mijn werk iets betekenen voor de inwoners en zorg- en welzijnsprofessionals in onze regio en (samen) werken aan een toekomstig bestendige zorg!

Samenwerken betekent voor mij

Samenwerken betekent voor mij samen verder komen en elkaar versterken. Communicatie loopt hier als rode draad doorheen. Door elkaar te inspireren en kennis en ervaringen te delen, kom je tot nieuwe ideeën. Daarbij is het voor mij van belang om gezamenlijk doelen te bepalen, elkaar te vertrouwen, goed te luisteren, elkaar de ruimte geven en te helpen waar nodig. Wanneer je elkaars kwaliteiten ziet en elkaar scherp houdt, kom je samen tot een mooi resultaat.

Mijn motto

De kunst is zo te leven dat het je overkomt (Martin Bril).