Röntgenbeelden en verslagen delen met de patiënt

Op 15 april 2021 gaat Amsterdam UMC live met vier pilotafdelingen VUmc neuro, AMC neuro, VUmc radiotherapie en AMC radiotherapie. Ook Ziekenhuis Amstelland is aangesloten. Daarmee hebben we binnen één jaar 100% landelijke dekking voor het uitwisselen van beelden en verslagen gerealiseerd! Vanaf half april is ook de nieuwe functionaliteit om röntgenbeelden en verslagen met de patiënt te delen landelijk beschikbaar.

Sinds begin 2021 sluiten ook zelfstandige klinieken (ZKN-leden) aan en worden zo onderdeel van het landelijk dekkende netwerk. Naast ontvangen kunnen zij dan ook beelden en verslagen versturen naar andere zorgorganisaties.

Lees meer over Twiin.

Mooie samenwerking

Met het project DVDexit is niet alleen een landelijk dekkend netwerk ontstaan, maar ook een actieve community van samenwerkende regio’s die onderwerpen aankaarten en elkaar in en buiten de regio opzoeken. Een mooie basis om samen te werken aan vervolgstappen.

Aanmelden voor Twiin

Ook gebruik maken van Twinn voor het landelijk uitwisselen van beelden en verslagen? Vrijblijvend aanmelden gaat eenvoudig via het servicecentrum Twiin-Portaal.

Meer informatie