De brochure is als PDF gratis beschikbaar

De brochure is als PDF gratis beschikbaar op werkenmethersenletsel.nl en te bestellen in de webshop van Patiëntenvereniging hersenletsel.nl
Professionals kunnen tegen kostprijs grotere aantallen bestellen. Tijdens de introductieperiode kunnen partners van de Hersenletsel Alliantie een beperkt aantal brochures kosteloos bestellen via de website van de Hersenletsel Alliantie

Voor wie 

Deze brochure is geschreven voor mensen die een vast dienstverband hadden toen zij hersenletsel kregen. Maar het is ook nuttig voor mensen in andere situaties: denk aan een tijdelijk dienstverband, zelfstandigen zonder personeel, ondernemers of mensen met een uitkering.
 

brochure_hersenletsel.png

In samenwerking met

De brochure is met ondersteuning van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ontwikkeld door Breinlijn, Casemanagement Hersenletsel, de Hersenstichting, Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en Wegwijzer-hersenletsel.nl. De brochure is in gezamenlijk eigenaarschap ondergebracht bij de Hersenletsel Alliantie. 

Sigra heeft in opdracht van Breinlijn en Hersenletsel Alliantie meegewerkt aan de totstandkoming van deze brochure.  Lees meer over Breinlijn. 

Meer informatie