Mijn rol bij Team Sigra

Ik ben manager van het team Digitale zorg. Samen met mijn collega’s werken we elke dag aan het verbeteren van zorg en welzijn met de inzet van informatie- en communicatietechnologie. Ik ben er van overtuigd dat we met technologie een grote bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit én de betaalbaarheid van zorg- en welzijn. Dat vraagt om experimenteren en opschalen van dat wat werkt. Maar ook om over te nemen van wat elders succesvol is. Uiteraard kunnen we dat alleen vormgeven in samenwerking met onze Sigra zorg- en welzijnsprofessionals én de zorggebruiker.

Ik ben trots op

Ik ben trots op de mensen die samen Sigra maken. Dat zijn én de leden én de mensen van Team Sigra. Sigra bestaat bijna zestig jaar. Samenwerken zit in het dna van onze leden en dat komt goed van pas in de regio.

Samenwerken betekent voor mij

Voor mij betekent samenwerken dat partijen aan tafel de wil hebben om iets van de eigen autonomie te laten varen ten behoeve van een ambitie die je alleen gezamenlijk kan realiseren.

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Maar net zo goed betekent goed samenwerken ook dat partijen elkaar het podium of de voorsprong gunnen en bereid zijn om de ander te volgen. Alleen zo kunnen we samen van kleinere successen grote successen maken.

Mijn motto

Ga rijden dan valt er wat te sturen.