Oproep aan zorgstudenten

In de campagne worden tweede-, derde-, en vierdejaars studenten die een mbo, hbo of universitaire opleiding volgen in zorg of welzijn opgeroepen om hun opgedane kennis in te zetten in de zorg. Zij kunnen per direct betaalde werkervaring opdoen en de zorg vooruit helpen in de coronacrisis. Na aanmelding worden zij afhankelijk van de vraag in een organisatie gematcht op basis van hun opleiding, kennis en beschikbaarheid. 

Landelijke campagne 

De voornamelijk onlinecampagne trapt 18 februari 2021 af. Er worden advertenties op social media uitgezet en banners geplaatst op websites die veel bezocht worden door jongeren, influencers worden benaderd en zowel algemene als op zorg- en onderwijsgerichte media ontvangen een persbericht. Ook worden onderwijsinstellingen gevraagd om hun zorgstudenten en alumni te motiveren om bij te springen in de zorg. 

Doe mee

Wil je ook via jouw organisatie medisch studenten werven voor Extra handen voor de zorg? Gebruik het persbericht Zorgstudenten opgeroepen om te helpen in de zorg als input voor een bericht op de website, intranet, nieuwsbrief of social media. Heb je vragen over de inzet van studenten in jouw organisatie mail dan naar contactpunt@sigra.nl.

Melden belangstellenden zich bij jouw organisatie? Dan kan je hen verwijzen naar Extrahandenvoordezorg

campagne extrahandenindezorg bijbaan