Programma

Deel I | masterclass 'Doelgroepgericht werven' 
14:00 tot 15:00 uur

Door doelgroepgericht te werven bereik je met een wervingsboodschap beter de doelgroep en kun je gerichter op zoek. Aan de hand van persona’s wordt er meer gekeken door de bril van de kandidaat.

Mariska Smits is sinds 2016 trainer bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en heeft jarenlang ervaring als Corporate Recruiter bij organisaties als V&D, Compagnon, Aldi en Rituals. In een uur neemt Mariska jouw organisatie mee hoe je slimmer kan werven vanuit het perspectief van een kandidaat en hoe je de werving- en arbeidsmarktcommunicatiestrategie daarop kan aanpassen. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen.

Deel II | Sigra-activiteiten en ervaringen uitwisselen
15:00 tot 16:00 uur

Na een korte pauze beginnen we aan het tweede deel van het programma met een update over Sigra-activiteiten en de mogelijkheid om actuele vraagstukken aan bod te laten komen.

  • We blikken terug op Ontdekdezorg Week.
  • We geven een demonstratie van de TmrrwApp: een nieuw ontwikkelde applicatie waarmee voorlichting wordt gegeven aan scholieren over studie en beroepen. Als organisatie kun je gemakkelijk meedoen.
  • Het onderwerp: werving van vakantiekrachten, komt aan bod
  • Heb je een onderwerp waar je graag ervaringen over wil uitwisselen met andere recruiters? Laat het ons dan weten met een opmerking in het aanmeldformulier.  


Deel II wordt gegeven via Microsoft Teams. Maximaal 2/3 personen per organisatie (interactief).

In het aanmeldformulier kun je aangeven of je je voor een of beide delen wil aanmelden. Voor deel I is er geen maximum aantal deelnemers. Mocht je met meerdere collega’s zijn, stem dan met elkaar af welke 2 of 3 personen bij het Sigra-gedeelte aanwezig zijn.

Aanmelden

Ik wil graag deelnemen aan:
Wil je voor het tweede deel van de bijeenkomst een vraagstuk aandragen, dan kan dat hier. 

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt, dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Ruim een week van te voren ontvang je de laatste informatie, het programma en de online links van GoToWebinar en Microsoft Teams. 

Meer informatie