ZorgMail

Via de beveiligde berichtendienst ZorgMail wisselen zorg- en welzijnsaanbieders berichten uit, onderling en met patiënten.

(N.B. In geval van storing bij Zorgmail, maken wij melding hiervan bovenin de header van deze website.)


ZorgMail Chat

Het is zover! Na een jaar bouwen aan ZorgMail Chat is de applicatie gereed om in gebruik te worden genomen. De chat komt beschikbaar op drie platformen: Web, iOS en Android en volledig synchroon werkend via een Server. Voor zorgverleners, gericht op advies en consultatie, al dan patiënt gerelateerd. 
 
De eerste ZorgMail Chat release die naar verwachting medio juli 2019 beschikbaar komt, is bestemd voor alle ZorgMail klanten met een All-in abonnement. Voorwaarde voor het in gebruik kunnen nemen van de Chat applicatie is dat een klant over een geactiveerde ZorgMail account beschikt. Voor deze groep klanten maakt de Chat applicatie onderdeel uit van het All-in abonnement. Er zitten dus geen extra kosten aan! 
 
ZorgMail Chat komt in de eerste release beschikbaar voor Web en iOS. Na de zomer wordt de release voor Android verwacht en aansluitend de release voor de grotere ZorgMail

(2de lijns) instellingen. Via onderstaande kanalen kunt u hiervan op de hoogte blijven!


Veilig inloggen met Passage ID

Inmiddels is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe loginmethode Passage ID voor de ZorgMail webapplicaties. Met Passage ID kunt u veilig inloggen en uw ZorgMail account extra beveiligen met twee-staps-verificatie. Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Klik dan hier voor meer info. Heeft U vragen over uw passage ID kijk eens bij de veelgestelde vragen over Passage ID of neem contact op met de servicedesk 010-26 62 453.

Modules

Secure e-mail: Het versturen van vrije teksten en bestanden. Bedoeld voor iedereen die veilig wil mailen, met ketenpartners en patiënten.
Lees meer

ZorgMail Send Message: Zoals al aangekondigd, wordt de huidige ZorgMail App vervangen door ZorgMail Send Message. ZorgMail Send Message werkt hetzelfde als de ZorgMail App, maar is een stuk intuïtiever en heeft een nieuwe layout. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u eerst een aantal stappen doorlopen.
Heeft u vragen? neem contact op met de servicedesk 010-26 62 453 of kijk op veelgestelde vragen

Edifact Berichtendienst: Gestructureerde informatie wordt verstuurd van en naar informatiesystemen. De inhoud wordt automatisch ingelezen in het informatiesysteem van de ontvangende partij. De software moet wel beschikken over een Berichtenmodule.
Heeft u vragen? neem contact op met de servicedesk 010-26 62 453.


Belangrijke informatie ZorgMail

  • Bekijk hier het overzicht van alle tarieven
  • Aanmelden ZorgMail (de gemiddelde doorlooptijd vanaf aanvraag tot implementatie van de dienst ligt op 6 weken)
  • Mutaties doorgeven (o.a. af- en aanmelden medewerkers, aanvragen herinstallatie, verhuizing etc.)
  • Heeft u vragen over Zorgmail, bijvoorbeeld over uw account, koppeling met outlook, wachtwoord vergeten, Edifactberichten en dergelijke? Neemt u dan contact op met de Servicedesk: 010-26 62 453
  • Heeft u vragen over de facturering van uw abonnement of is er sprake van een praktijkovername? Neemt u dan contact op met de Abonnementenadministratie: 020-512 8850

Onderhoud

Iedere dinsdag tussen 6.00 en 8.00 uur is gereserveerd voor het uitvoeren van regulier onderhoud aan de ZorgMailomgeving. Afwijkingen op deze tijden worden afzonderlijk vermeld.


Lees meer over de ICT-diensten in zorg & welzijn die wij bieden