ZorgMail

Via de beveiligde berichtendienst ZorgMail wisselen zorg- en welzijnsaanbieders berichten uit, onderling en met patiënten.

(N.B. In geval van storing bij Zorgmail, maken wij melding hiervan bovenin de header van deze website.)

Veilig inloggen met Passage ID

Inmiddels is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe loginmethode Passage ID voor de ZorgMail webapplicaties. Met Passage ID kunt u veilig inloggen en uw ZorgMail account extra beveiligen met twee-staps-verificatie. Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Klik dan hier voor meer info. Heeft U vragen over uw passage ID kijk eens bij de veelgestelde vragen over Passage ID of neem contact op met de servicedesk 010-26 62 453.

Modules

Secure e-mail: Het versturen van vrije teksten en bestanden. Bedoeld voor iedereen die veilig wil mailen, met ketenpartners en patiënten.
Lees meer

ZorgMail Send Message: Zoals al aangekondigd, wordt de huidige ZorgMail App vervangen door ZorgMail Send Message. ZorgMail Send Message werkt hetzelfde als de ZorgMail App, maar is een stuk intuïtiever en heeft een nieuwe layout. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u eerst een aantal stappen doorlopen.
Heeft u vragen? neem contact op met de servicedesk 010-26 62 453 of kijk op veelgestelde vragen

Edifact Berichtendienst: Gestructureerde informatie wordt verstuurd van en naar informatiesystemen. De inhoud wordt automatisch ingelezen in het informatiesysteem van de ontvangende partij. De software moet wel beschikken over een Berichtenmodule.
Heeft u vragen? neem contact op met de servicedesk 010-26 62 453.


Belangrijke informatie ZorgMail

  • Bekijk hier het overzicht van alle tarieven
  • Aanmelden ZorgMail (de gemiddelde doorlooptijd vanaf aanvraag tot implementatie van de dienst ligt op 6 weken)
  • Mutaties doorgeven (o.a. af- en aanmelden medewerkers, aanvragen herinstallatie, verhuizing etc.)
  • Heeft u vragen over Zorgmail, bijvoorbeeld over uw account, koppeling met outlook, wachtwoord vergeten, Edifactberichten en dergelijke? Neemt u dan contact op met de Servicedesk: 010-26 62 453
  • Heeft u vragen over de facturering van uw abonnement of is er sprake van een praktijkovername? Neemt u dan contact op met de Abonnementenadministratie: 020-512 8850

Onderhoud

Iedere dinsdag tussen 6.00 en 8.00 uur is gereserveerd voor het uitvoeren van regulier onderhoud aan de ZorgMailomgeving. Afwijkingen op deze tijden worden afzonderlijk vermeld.


Lees meer over de ICT-diensten in zorg & welzijn die wij bieden