Over de workshop

Je zult beter gaan begrijpen en inzien waarom je op deze manier doet wat je doet. Zodra je dat weet kun je ook beter gaan zien hoe de anderen in elkaar zitten en op die manier beter bij ze kan aansluiten. Deze afstemming en verbinding zorgt voor nog effectiever samenwerken en een optimale communicatie.

De inzichten die je tijdens deze workshop eerst over jezelf zult krijgen, geven ook inzicht in hoe jouw mensen in je omgeving een voorkeurskleur hebben. Als je weet hoe je op een andere laag verbindt met andere mensen zullen ze zich meer gezien en gehoord voelen.

Een praktische workshop om meteen mee aan de slag te gaan!

Over de trainer

Jacqueline Wamelink is sinds 2011 coach en trainer. Ze heeft een schat aan ervaring en expertise en weet als voormalig HRM adviseur de verbinding te leggen tussen cliënt en organisatie. 

“Mijn drijfveer is mensen in beweging te zetten door met hen op zoek te gaan naar hun doelen en verlangens in het leven. De basis is je eigen kracht en persoonlijke kleur: ieder mens is zijn eigen onderneming, met zichzelf aan het roer. Door je daar bewust van te zijn, heb je de eerste belangrijke stap op weg naar je persoonlijke doelen al gezet. Vervolgens zijn inzicht in je eigen kleurenpalet en het bewust toerpassen van effectieve communicatie belangrijke tools om je doelen te bereiken. 

Ik ondersteun je in het visualiseren van je dromen en die om te zetten in praktische stappen om je eigen toekomst te creëren.” 

Jacqueline Wamelink trainer

Aanmeldformulier

Sterk in je werk

Deze inspiratiesessies worden mede mogelijk gemaakt via subsidie uit het project Sterk in je werk. Je kunt meedoen met de workshops als je werkzaam bent of woont binnen de regio’s Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelveen. Sigra biedt één workshop per medewerker aan.

Sterk in je werk logo

Meer informatie