Over de workshop

Met een krachtig beeld van je kwaliteiten kun je zelf het stuur in handen nemen en de keuzes maken die bij je passen. In de online workshop Persoonlijk profiel sta jij centraal. We brengen in kaart wie je bent, wat je kan en wat je wil. Dit geeft naast inzicht ook houvast en richting. De eerste stap en de basis om (weer) in beweging te komen.

Over de trainer

De trainer van de workshop is Claire Recourt. Claire studeerde Personeel & Arbeid en werkte als loopbaancoach en bedrijfsadviseur voor duurzame inzetbaarheid. Haar loopbaan staat in het teken van het begeleiden van mensen in en naar werk op het gebied van persoonlijk leiderschap, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Claire krijgt energie als zij anderen helpt om zich te blijven ontwikkelen en hun kwaliteiten in te zetten door trouw te blijven aan hun eigen kern en kracht. "Mijn toegevoegde waarde is een frisse blik. Cliënten help ik door hun drijfveren, competenties en motivatie te (her)vinden. Mijn kracht is me niet te beperken tot één methode maar door me te verdiepen in de meerdere wegen die naar Rome leiden."

Trainer Claire

Aanmeldformulier

Je schrijft je in op de volgende datum:

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt, dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. 

Sterk in je werk

Deze inspiratiesessies worden mede mogelijk gemaakt via subsidie uit het project Sterk in je werk. Je kunt meedoen met de workshops als je werkzaam bent of woont binnen de regio’s Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelveen. Sigra biedt één workshop per medewerker aan.

Sterk in je werk logo

Meer informatie