Over de workshop

1,8 Miljoen vrouwen zijn in de overgang en 43% daarvan werkt. Van alle vrouwen heeft 20% geen klachten. Van de overige 80% heeft één derde ernstige, hinderlijke klachten. Ook als je milde klachten ervaart, kan het toch zijn dat deze klachten je aardig uit balans halen, zowel in werk als in je privéleven.

Belangrijk is om het bewustzijn over de overgang te verhogen om zo de regie over je eigen leven te behouden en waar nodig de juiste hulp te gaan zoeken. Ben je 40+ en wil je meer weten over de overgang? Dan is deze interactieve sessie eigenlijk een must. Naast veel informatie en tips is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Over de trainer

De trainer van de workshop is Claire Recourt. Claire studeerde Personeel & Arbeid en werkte als loopbaancoach en bedrijfsadviseur voor duurzame inzetbaarheid. Haar loopbaan staat in het teken van het begeleiden van mensen in en naar werk op het gebied van persoonlijk leiderschap, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Claire krijgt energie als zij anderen helpt om zich te blijven ontwikkelen en hun kwaliteiten in te zetten door trouw te blijven aan hun eigen kern en kracht. "Mijn toegevoegde waarde is een frisse blik. Cliënten help ik door hun drijfveren, competenties en motivatie te (her)vinden. Mijn kracht is me niet te beperken tot één methode maar door me te verdiepen in de meerdere wegen die naar Rome leiden."

Trainer Claire

Aanmeldformulier

Je schrijft je in op de volgende datum:

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt, dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. 

Sterk in je werk

Deze inspiratiesessies worden mede mogelijk gemaakt via subsidie uit het project Sterk in je werk. Je kunt meedoen met de workshops als je werkzaam bent of woont binnen de regio’s Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelveen. Sigra biedt één workshop per medewerker aan.

Sterk in je werk logo

Meer informatie