En de Sigra Samenwerkingsaward gaat naar ….

Karen van Leeuwen (HVO Querido) en haar collega Yvette Marta (Altra) ontvangen de award namens het samenwerkingsverband tussen HVO Querido, Altra en de Blijf Groep (HAB). In dit samenwerkingsverband zetten de organisaties zich gezamenlijk in voor een veilig thuis voor kinderen in de opvang. Door de inzet van multidisciplinaire teams kunnen kinderen en gezinnen beter worden begeleid. Door hulp gericht in te zetten, werken deze organisaties en de gezinnen samen aan een betere toekomst voor de kinderen.

Alleen maar winnaars

Ook dit jaar hebben mensen online gestemd op hun favoriet. De genomineerden zetten zich allemaal in voor mooie en bijzondere projecten, waardoor ze lange tijd nek aan nek lagen. Dit waren de geonimeerden:

  • Dave Bouman (Ambulance Amsterdam, standplaats Purmerend) voor het project HIGH 5. 
  • Aileen Boersen en Annelijn de Ligt, GGD Zaanstreek-Waterland voor het project JOGG Zaanstad: gezonde jeugd, gezonde toekomst. 
  • Karen van Leeuwen (HVO Querido) voor de samenwerking tussen HVO Querido, Altra en Blijf Groep. 
  • Marjolein Martens (GGD Amsterdam) voor het project Thrive Mentaal Gezond Amsterdam.


Bekijk het filmpje van de genomineerden en hun projecten


Wij danken de winnaars, alle genomineerden en degenen die hen hebben voorgedragen hartelijk voor hun bijdrage en mooie initiatieven. Wij wensen iedereen heel veel succes met de voortzetting van hun projecten en de samenwerking. Alle ruim 1000 stemmers bedanken wij voor hun stem!

Meer informatie