“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Met de Sigra Samenwerkingsaward benadrukken we het belang van samenwerking tussen organisaties en sectoren. We geven degenen die zich hiervoor hard maken en hun mooie samenwerkingsinitiatieven letterlijk een podium. Lees hier meer over de winnaars van vorig jaar.

Naast de geweldige eer van het winnen van een  prachtige award, ontvangt de winnaar ook een cheque t.w.v. €1.000,-. Deze cheque mag de winnaar inzetten ter bevordering van zijn/haar samenwerkingsproject.

 

Wie komt er in aanmerking voor de award?

We reiken de Samenwerkingsaward uit aan iemand die zich sterk maakt en inzet voor samenwerking tussen verschillende organisaties en stakeholders met het doel passende ondersteuning en zorg voor de inwoners in onze regio’s of een fijnere werkomgeving voor de zorg- en welzijnsprofessional. 

Misschien denk je direct aan één of meerdere personen. Dat kan! Belangrijk is dat deze persoon (of personen) aan de volgende criteria voldoet: 

  • Brengt samenwerking op gang tussen verschillende organisaties, domeinen en sectoren ter bevordering van zorg en welzijn. Denk hierbij aan samenwerkingen tussen bijvoorbeeld VVT, GGZ en het onderwijs of tussen welzijn, huisartsen en het bedrijfsleven. Kijk ter inspiratie naar dit filmpje.
  • Levert een belangrijke en waardevolle bijdrage aan de zorg- en welzijnssector door zijn/haar inzet voor cliënten of voor de professional.
  • Zet zich actief in voor het gezamenlijk belang en ontschotting van  zorg en welzijn.
  • Heeft hart voor zorg en welzijn en draagt uit dat de cliënt of patiënt voorop staat.

 

Hoe werkt het?

Weet je wie je wilt voordragen en voldoet deze persoon de bovengenoemde criteria? Vul dan het aanmeldingsformulier en mail deze naar nranzijn@sigra.nl voor vrijdag 15 oktober

  • Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. 
  • Half oktober selecteert de jury (bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren) een aantal genomineerden. 
  • Eind oktober/begin november maken we korte filmpjes gemaakt van de genomineerden. 
  • Enkele dagen voor de Sigra Ledenconferentie wordt er online gestemd op de filmpjes en wordt zo de winnaar bepaald. 
  • Tijdens de Sigra Ledenconferentie wordt de winnaar bekend gemaakt. 


Tot slot wil Sigra haar leden oproepen om met name de zorg- en welzijnsprofessionals zelf voor te dragen voor de award. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je contact opnemen met Nicole Ranzijn via nranzijn@sigra.nl