Samen

Deze week wordt georganiseerd door Sigra voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in Kennemerland en Amstelland-Meerlanden. De deelnemende organisaties zijn: Atalmedial, Kennemerhart, Kenter Jeugdhulp, Ons Tweede Thuis, RIBW K/AM, SEIN, Stichting PCSOH en Stichting SIG. Deze zorg- en welzijnsorganisaties bieden workshops, trainingen, webinars en coachingsessies aan. De Sterk in je werk week biedt inspiratie, handvatten en ervaringen om je fitheid in goede conditie te brengen en/of te houden.

Communicatiekit
We hebben een online communicatiekit ontwikkeld om je te helpen de Sterk in je werk week te promoten binnen jouw organisatie. Neem hier een kijkje! 

Sterk in je werk week 2022

Activiteiten en aanmelding

Kijk voor alle activiteiten en aanmelding op de vacature- en loopbaanwebsite infopuntzorg.nl. Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de regio's Kennemerland en Amstelland-Meerlanden.

Infopunt Zorg

Sterk in je werk

‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ is een loopbaantraject voor medewerkers in de zorg en welzijn en voor mensen die de overstap naar de sector willen maken. Door deze gratis loopbaanbegeleiding en coaching weten medewerkers beter wat ze willen, wat ze kunnen en hoe ze hun kans op werk kunnen vergroten. Daarmee draagt Sterk in je werk bij aan nieuwe instroom en stimuleert het personeelsbehoud en duurzame inzetbaarheid.

Kandidaten kunnen zich aanmelden op Sterkinjewerk.nl. Na aanmelding neemt een loopbaancoach contact op met de kandidaat voor het plannen van een gesprek.

Logo Sterk in je werk

Meer informatie