Programma

Na een heerlijke lunch leidt dagvoorzitter Kim Coppes ons vanaf 13.00 uur door een inspirerende middag, met: 

  • Een introductie op het thema door Roel de Bruijn van Ons Tweede Thuis. 
  • Niek van den Adel die ons meeneemt in wat er te leren valt van iemand die op 28-jarige leeftijd zijn leven opnieuw moest inrichten: hij die niet meer de gebaande paden kon lopen, maar op zoek moest naar een nieuwe verbinding met de mensen om zich heen en met zichzelf. Hoe vertalen die lessen over transformatie, weerstand, veranderingsmoeheid en een verbreding van het wereldbeeld zich naar een organisatie?
  • Een dialoog over de stappen die we samen kunnen zetten om arbeidsinnovatie te versnellen met Elles Visscher van Zorgkantoor Zilveren Kruis, Jan Welmers van  Heliomare, Jean Willem Barzilay van SEIN en Roel de Bruijn van Ons Tweede Thuis.
  • Keuze om verschillende workshops te volgen, bijvoorbeeld Jobcarving met Astrid Bijl van Amsterdam UMC, TOOS het technologiehuisje met Josephine Dries van Generatie Thuis, Mind The Skills Gap - STAP aan boord van de smart makers academy metrolijn! met Tim van der Voord van Nova College. En er volgen meer!
  • Een inspiratieplein met bewezen praktijkvoorbeelden en living labs met onder andere Symphonic eMotions, smart glasses en smart robots.  


We sluiten om 16.30 uur op een speciale manier af met een netwerkborrel, wat na twee jaar thuiswerken, ook best wel weer innovatief is of nou ja eigenlijk vintage…. 

Deel deze uitnodiging met collega’s voor wie deze bijeenkomst interessant is. 

Locatie

Van der Valk Hotel Haarlem, Toekanweg 2, 2035 LC Haarlem   

Aanmelden en informatie.

Ben je erbij?! Laat het ons weten. Meld je aan via de website van VBZ. Je wordt dan geïnformeerd als je een keuze kunt maken uit de workshops.
 

Informatie

Vragen of meer informatie: Marion Fisser, m.fisser@vbzkam.nl