Week van Zorg & Welzijn

Van 13 t/m 18 maart 2017!

SIGRA is druk bezig met de voorbereidingen voor de Week van Zorg & Welzijn 2017. Een mooie gelegenheid om te laten zien hoe het er in de sector aan toe gaat. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. Zwemmer Maarten van der Weijden, winnaar van een gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008, heeft zich deze keer als ambassadeur verbonden aan het evenement.

Bekijk hier de reportage van de aftrap op 13 maart

De huis-aan-huiskrant valt in de week van 3 maart op de deurmat in onze hele regio. Bekijk hier de special.

'Maak kennis met kunde'

Dat is het nieuwe thema voor de komende jaren, om de professionaliteit van de medewerkers in onze sector te benadrukken, die met hart en ziel hun vak uitoefenen. Om dit te onderstrepen wordt de campagne aangepast en ondersteund door een nieuw logo, een verbeterde landelijke website en een nieuw kleurenschema.

Neem ook deel!

De Week is hét moment om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector met z’n allen hard werken aan de toekomst. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om toekomstige medewerkers te enthousiasmeren, het publiek kennis te laten maken met een vernieuwde organisatie of werkwijze en om te laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit van dienstverlening er overal gewerkt wordt!
Dowload hier het excelformulier om u aan te melden!

Bekijk ook het ideeënboek ter inspiratie voor uw activiteiten! (klik hier voor de printversie).

De special Week van Zorg en Welzijn 2017

Voorafgaand aan de week wordt de special Week van Zorg en Welzijn 2017 uitgegeven. Een mooi vormgegeven full colour krant boordevol interessante artikelen gericht op recente ontwikkelingen in zorg en welzijn, beroepstrots en professionaliteit. Deze huis-aan-huis krant met regionale informatie wordt in Amsterdam, Amstelveen en Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord verspreid.

Promotiemateriaal en drukwerk

Promotiematerialen kunt u bestellen via een speciaal hiervoor ingerichte servicesite: www.weekvanzorgenwelzijnpromo.nl
Neem gerust een kijkje. Er zijn ook gratis downloads verkrijgbaar: http://weekvanzorgenwelzijnpromo.nl/downloads/

Kick Off Week van Zorg en Welzijn; ontmoet de student

Op maandag 13 maart starten SIGRA en ROC van Amsterdam de Week van Zorg en Welzijn met een werkveldverkenning voor alle studenten van de afdeling Zorg & Welzijn.
Het volledige programma duurt van 9.00 tot 14.00 uur, vindt plaats bij het ROC van Amsterdam en bestaat onder andere uit workshops.

Wilt u participeren en in contact komen met studenten?
Laat het ons weten als u een idee heeft voor een thema of een workshop wilt verzorgen.


Bekijk de korte impressie van de Week van Zorg en Welzijn 2016