Webinar: Hoe ondersteun je zorg- en welzijnprofessionals in tijden van Corona?

Datum: 
dinsdag 09 juni 2020
Tijd: 
9.15 - 10.30 uur
Locatie: 
Online, via Microsoft Teams
Voor wie: 
Voor leidinggevenden, hr-professionals en beleidsadviseurs- en medewerkers werkzaam in de zorg- en welzijnssector
Omschrijving: 

 

Banner live webinar

De coronacrisis vraagt veel van ons allemaal. Zorg- en welzijnsprofessionals staan in de frontlinie. Zij maken van dichtbij de directe en indirecte gevolgen van Covid-19 mee: een grote toename van sterfte onder cliënten of onveilige thuissituaties voor cliënten door de intelligente lockdown. In de hele sector is er sprake van verhoogde werkdruk en stress. Wat kun je als werkgever voor je medewerker betekenen? En welke tools kunnen je hierbij helpen?

Op dinsdag 9 juni, van 9.15 tot 10.30 uur organiseert SIGRA in samenwerking met Zilveren Kruis en Colijn & partners de webinar “Hoe onder ondersteun je zorg- en welzijnsprofessionals in tijden van Corona?”. Deze webinar helpt jou als werkgever op weg door antwoord te geven op bovenstaande vragen.

Sprekers

Marjolijn Punt van Shared Ambition (arbeidspsycholoog, positieve gezondheid 2.0) Ze gaat in op de psychologische gevolgen van de coronacrisis voor zorg- en welzijnsprofessionals. Daarnaast geeft ze tips hoe je hier als werkgever mee om kan gaan en je personeel kan ondersteunen.

Astrid Renes van Invitra (programmamanger, oud-verpleegkundige) Ze neemt ons mee in de mogelijkheden van de innovatieve tool “Synergy in de zorg”. Deze tool bevordert de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Colijn & Partners en Zilveren Kruis lichten toe welke interventies voor psychosociale ondersteuning je aan jouw personeel kunt aanbieden.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicole Ranzijn (nranzijn@sigra.nl) door je naam en e-mailadres door te geven. 
De webinar vindt plaats via Microsoft Teams. De link en instructie ontvang je enkele dagen voor de webinar.  

 

Voor dit project is steun verleend vanuit het Europees Sociaal Fonds. Dit fonds is van de Europese Unie.