Mijn rol bij team Sigra

Vanuit het programma Digitale Zorg ben ik Regio coördinator van het landelijke Faexit (de fax de zorg uit) project. Mijn rol is verbinden en coördineren van de samenwerking tussen de regio’s in de verschillende fases van het project.

Voor Welzijn & Zorg ben ik trekker voor de Coalitie Mentale Zorg in het programma Amsterdam Vitaal en Gezond. Een inspirerend, noodzakelijk en uitdagend programma om de verbindingen in de samenwerkingsverbanden te verstevigen en de burger, cliënt, patiënt in al zijn facetten een gezonde Amsterdammer te laten zijn. Daarnaast heb ik verschillende werkgroepen die ik advies geef en projectleider ben.

Ik ben trots op

Ik ben trots op mijn verpleegkundige roots. De mens zien achter de patiënt en in het moment het verschil kunnen maken, waardoor het toekomstperspectief van die mens er weer een stuk beter uitziet. Trots ben ik ook op de project- ervaring die ik meeneem voor mijn rol binnen Sigra.

Samenwerken betekent voor mij

Kennis delen, helpen, andere perspectieven horen en beleven, open staan voor andere meningen, verdraagzaamheid, vertrouwen, open spreken, ook de stem van de minderheid horen, lol hebben met elkaar, succes samen vieren, mensen leren kennen waardoor deze op een juiste plek groeien en ontwikkelen. En altijd uitgaan van het positieve.

Mijn motto

Think big, act small.