Vacaturewebsite KomWerkeninZorgenWelzijn.nl

Op de website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl
vind je alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector. Bij SIGRA aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties plaatsen hier hun vacatures.
Het is niet alleen een update van het vacature aanbod, maar ook een forse uitbreiding. Bovendien is Welzijn nu toegevoegd! 
Laat je op de site ook inspireren door persoonlijke verhalen uit de praktijk. De website is dé startplek voor een (nieuwe) carrière in Zorg en Welzijn! 

Vacatures plaatsen

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is een regionale vacaturewebsite voor zorg en welzijn, waar zorgwerkgevers hun vacatures kunnen plaatsen. Leden van SIGRA krijgen, nadat zij zich hebben aangemeld, toegang tot het vacaturesysteem. U kunt zich hier aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld wordt er een account aangemaakt en ontvangt u de benodigde gegevens om vervolgens zelf vacatures te plaatsen. Voor het plaatsen worden er geen kosten in rekening gebracht.

Voor niet-leden worden de vacatures tegen betaling op de vacaturesite geplaatst. De advertentie blijft veertien dagen staan. Verlenging is mogelijk. Vacatures waarvan de deadline is verstreken, worden automatisch verwijderd. Informatie over de tarieven vindt u hier.

U kunt uw vacatures opgeven door te mailen naar vacaturekrant@sigra.nl of bellen naar 020 - 512 88 88.

De site biedt naast de vacatures ook informatie over zorgopleidingen in de regio, voorlichtingsbijeenkomsten, praktijkverhalen over werken in zorg en welzijn en meer! Bekijk de website zelf maar eens om een idee te krijgen. Heeft u een opleiding of evenement die u op de website wilt vermelden? mail dan naar info@werkindezorg.nl

Werving en selectie

SIGRA en Adver-Online hebben een mantelovereenkomst gesloten, waardoor leden van SIGRA tegen 15% korting online kunnen adverteren. Uw vacatures worden op het internet geplaatst op de meest relevante plekken en worden doorgeplaatst op www.werkindezorg, de vacaturewebsite van SIGRA.

Daarnaast kunt u met AdverMatch werving en selectie overlaten aan deskundige carrière- en arbeidspsychologen. Voor de leden van de vereniging SIGRA vindt dit selectietraject plaats op basis van ‘no cure, no pay’ en ook nog eens voor de laagste prijs in de markt. De kosten voor dit traject bedragen € 1.995 (excl. BTW), ongeacht het gevraagde niveau.