Vacaturewebsite KomWerkeninZorgenWelzijn.nl

Op de website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl vindt u alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector. Bij SIGRA aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties plaatsen hier hun vacatures. Ook vindt u hier meer informatie over werken en leren in zorg & welzijn en inspirerende persoonlijke verhalen uit de praktijk. De website is dé startplek voor een (nieuwe) carrière in Zorg en Welzijn! 

Vacatures plaatsen

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is een regionale vacaturewebsite, waar zorg- en welzijnsorganisaties hun vacatures kunnen plaatsen. Leden van SIGRA kunnen hier kosteloos hun vacatures plaatsen. Zij krijgen, nadat zij zich hebben aangemeld, toegang tot het vacaturesysteem. Voor vragen omtrent het plaatsen van vacatures, neem contact op via info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl.

Niet-leden kunnen tegen betaling vacatures op www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl plaatsen. De advertentie staat standaard twee weken online. Wanneer er vooraf wordt gemeld meer weken te willen adverteren, dan kost het adverteren €15 extra per week. Vacatures waarvan de deadline zijn verstreken, worden automatisch verwijderd. De tarieven zijn:

Alle prijzen zijn ex. BTW. 

U kunt de vacaturetekst in een Word-bestand aanleveren via info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl. Ook ontvangen wij graag een logo van uw organisatie voor vermelding op onze website.