Vacaturewebsite KomWerkeninZorgenWelzijn.nl

WIDZOp komwerkeninzorgenwelzijn.nl vindt u de meest actuele vacatures
in zorg en welzijn in de regio's Groot Amsterdam en
Zaanstreek-Waterland. Binnenkort worden ook vacatures
van zorg- en welzijnsinstellingen in de
regio Noord-Holland Noord op deze website gedeeld. 

Werk in de zorg is een goed bezochte vacaturesite voor de gezondheidszorg en de sector welzijn in deze regio's. Maandelijks wordt de website meer dan 15.000 keer bezocht. Twee keer per maand wordt de vacaturenieuwsbrief verstuurd naar ruim 1500 actieve lezers.

Vacatures plaatsen

Werkindezorg.nl is een regionale vacaturewebsite voor de zorg waar zorgwerkgevers hun vacatures kunnen plaatsen. De site biedt naast de vacatures ook informatie over zorgopleidingen in de regio, voorlichtingsbijeenkomsten, praktijkverhalen over werken in zorg en welzijn en meer! Bekijk de website zelf maar eens om een idee te krijgen. Heeft u een opleiding of evenement die u op de website wilt vermelden? mail dan naar info@werkindezorg.nl

Leden van de SIGRA krijgen, nadat zij zich hebben aangemeld, toegang tot het vacaturesysteem. U kunt zich hier aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld wordt er een account aangemaakt en ontvangt u de benodigde gegevens om vervolgens zelf vacatures te plaatsen. Voor het plaatsen worden er geen kosten in rekening gebracht.

Voor niet-leden worden de vacatures tegen betaling op de vacaturesite geplaatst. De advertentie blijft veertien dagen staan. Verlenging is mogelijk. Vacatures waarvan de deadline is verstreken, worden automatisch verwijderd. Informatie over de tarieven vindt u hier.

U kunt uw vacatures opgeven door te mailen naar vacaturekrant@sigra.nl of bellen naar 020 - 512 88 88.

Werving en selectie

SIGRA en Adver-Online hebben een mantelovereenkomst gesloten, waardoor leden van SIGRA tegen 15% korting online kunnen adverteren. Uw vacatures worden op het internet geplaatst op de meest relevante plekken en worden doorgeplaatst op www.werkindezorg, de vacaturewebsite van SIGRA.

Daarnaast kunt u met AdverMatch werving en selectie overlaten aan deskundige carrière- en arbeidspsychologen. Voor de leden van de vereniging SIGRA vindt dit selectietraject plaats op basis van ‘no cure, no pay’ en ook nog eens voor de laagste prijs in de markt. De kosten voor dit traject bedragen € 1.995 (excl. BTW), ongeacht het gevraagde niveau.