Over Sigra

Bij Sigra geloven we in de kracht van ‘samen’. Samen gaan we voor vitale inwoners en professionals in onze regio. Sigra is een regionaal samenwerkingsverband van ongeveer 120 organisaties in zorg en welzijn in Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelveen. Team Sigra ondersteunt het samenwerkingsverband. Bij Team Sigra werken ruim zeventig enthousiaste en gedreven collega's met hart voor zorg en welzijn. Samenwerking is de rode draad in alles wat we doen. Dat samenwerken in ons dna zit, zie je ook terug in onze kermwaarden: verbinden, versterken en vernieuwen. Lees ons verhaal en bekijk de animatie.

Over Team Arbeidsmarkt & Onderwijs 

De vraag naar professionals in zorg en welzijn groeit en dus willen we zoveel mogelijk jongeren, zij-instromers en herintreders aantrekken, opleiden en behouden voor de sector. Team Arbeidsmarkt & Onderwijs (A&O) zet zich in voor een goede balans op de regionale arbeidsmarkt van zorg en welzijn. A&O valt uiteen in drie programmalijnen:  

 • Bij kiezen & toeleiden organiseren we activiteiten voor jongeren, zij-instromers en herintreders zodat zij een zo aantrekkelijk en realistisch beeld krijgen van werken in zorg en welzijn. 
 • Bij leren & opleiden bevorderen we de samenwerking tussen onderwijs en organisaties in zorg en welzijn. 
 • Bij werken & behoud stimuleren we een prettig werkklimaat, zodat professionals met plezier naar hun werk gaan. 

 

Dit ga je doen 

Als Projectmanager Experience voor zorg & welzijn vervul je een sleutelrol in het neerzetten van een hybride plek waarin de thema’s: voorlichting, instroom, doorstroom en opleiden elkaar ontmoeten. Om bezoekers te helpen en te inspireren om te kiezen voor een (volgende) baan in zorg en welzijn, bieden wij op deze locatie informatie en een unieke beleving. De volgende elementen komen terug in jouw functie:

 • Verbinden: In de Sigra-regio Noord-Holland zijn al veel initiatieven om de arbeidsproblematiek aan te pakken. Je projectplan en uitvoeringswijze verbind je daarom met andere bestaande initiatieven en de bovengenoemde programmalijnen van Team A&O: Kiezen & Toeleiden, Leren & Opleiden en Werken & Behoud.
 • Versterken: Alleen in samenwerking met zorg- en welzijnsorganisaties en de belangrijkste regionale stakeholders richten we de locatie goed in. Je creëert daarom commitment met deze partijen.
 • Vernieuwen: Met jouw innovatieve en creatieve geest weet je ideeën tot concrete uitvoering te brengen, uiteraard met de hulp van externe bureaus. Het doel is om een wow-ervaring over te brengen bij bezoekers door een blik in zorg en welzijn te geven. Zowel nu als in de toekomst.

 

Jij hebt de lead in het project, in de uitvoering werk je nauw samen met collega’s van Team A&O en van Team Communicatie.

Dit ben jij 

Als enthousiaste netwerker heb je gevoel voor samenwerken, verhoudingen en belangen. Je weet stakeholders te binden en te verbinden. Je bent energiek, communicatief vaardig en georganiseerd. Verder zien we het volgende graag terug:

 • Je weet veel over regionale arbeidsmarkt en ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector (of je hebt het vermogen om je dit snel eigen te maken).
 • Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. 
 • Je krijgt energie van het bewaken van planningen en budgetten.
 • Je hebt doorzettingsvermogen om iets bijzonders neer te zetten. Overtuigend presenteren is voor jou geen probleem.

 

Dit breng je mee 

 • Hbo- of academisch werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare ervaring in projectmanagement.
 • Aantoonbare ervaring met het opzetten van brand/design experience projecten.
 • Bij voorkeur ervaring in de aansturing van designbureaus en het schrijven van offerteaanvragen en briefings.

 

Dit bieden wij 

Sigra creëert een gezonde werkomgeving voor haar medewerkers. We werken zowel thuis als op kantoor. Verder bieden wij:

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: deelname aan een pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekeringen, opleidingen en een eindejaarsuitkering.
 • Een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden, met kans op verlenging.
 • Voor salariëring en arbeidsvoorwaarden volgen we de cao Ziekenhuizen. Inschaling in functiegroep 55 of 60 (afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring).
 • Tevens nodigen we zzp’ers uit om te reageren.

 

Solliciteren 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur je cv naar sollicitatie@sigra.nl. Vermeld in het onderwerp ‘Projectmanager Experience voor zorg & welzijn’. De gesprekken zijn in de eerste of tweede week van september.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Janssen, sjanssen@sigra.nl en via 0658084779. Van 29 juli tot 15 augustus kun je contact opnemen met Roderik Berghegen rberghegen@sigra.nl 0658084998.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.