Over Sigra

Sigra is een regionaal samenwerkingsverband van ongeveer 120 organisaties in zorg en welzijn in Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelveen. Team Sigra ondersteunt het samenwerkingsverband. Bij Team Sigra werken zestig enthousiaste en gedreven collega's die hart hebben voor de zorg en welzijn. Samenwerking is de rode draad in alles wat we doen. 

Lees ons verhaal en bekijk de animatie.

Dit ga je doen 

Digitale Zorg is één van onze programma’s waarbinnen de Sigra-leden en hun partners samenwerken. Gezondheidszorg wordt steeds duurder en we hebben niet voldoende personeel. Digitale Zorg is een van de mogelijke oplossingen om het tij te keren..

Ons doel is steeds om zinvolle gezondheidszorg en welzijn mogelijk te maken. Hierbij werk je nauw samen met ICT-professionals van de zorg- en welzijnsaanbieders in de regio en zorgICT-leveranciers. Wij begeleiden bijvoorbeeld de keuze voor en implementatie van één samenwerkingsplatform voor zorg- en welzijnsprofessionals. Door gezamenlijke afspraken bereiken we het gewenste resultaat.

De informatiemanager/projectmanager:

 • ontwikkelt samen met onze leden proeftuinen
 • vertaalt een visie op netwerkzorg naar het stedelijke applicatielandschap
 • maakt inkoopafspraken met onze leveranciers.

 

Dit ben jij 

Samenwerken zit in jouw DNA. Je bent een verbindende netwerker die in een complex speelveld resultaten weet te behalen. Zelfstandig werkend én gericht op in- en externe samenwerking. Je hebt uitstekende adviesvaardigheden en helicopterview. 

Verder ben je: 

 • goed in projectmatig/gestructureerd werken
 • organisatiesensitief
 • flexibel en stressbestendig

 

Dit breng je mee 

 • Academisch werk- en denkniveau. Je hebt vijf tot zeven jaar aantoonbare werkervaring met ICT-vraagstukken in zorg en/of welzijn, liefst in meerdere domeinen.
 • Kennis van landelijke ICT-ontwikkelingen in zorg en welzijn.
 • Kennis van informatie-uitwisseling infrastructuren en ICT-applicaties.

 

Dit bieden wij 

Sigra doet alles om een gezonde werkomgeving te creëren voor haar medewerkers.  We werken zowel thuis als op kantoor.  Verder bieden wij: 

 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: deelname aan een pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekeringen, opleidingen en een eindejaarsuitkering;
 • een aanstelling voor één jaar met bij goed functioneren verlenging;
 • voor salariëring en arbeidsvoorwaarden volgen we de cao Ziekenhuizen. Inschaling (afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring) in functiegroep 65 (minimaal € 3.664 bruto per maand, maximaal € 5.504 bruto per maand). Een arbeidsmarkttoeslag is bespreekbaar.

 

Solliciteren  

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur je motivatiebrief en cv voorzien van referenties naar sollicitatie@sigra.nl. Vermeld in het onderwerp ‘Sollicitatie informatiemanager’ . 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Bos, manager Digitale Zorg: fbos@sigra.nl, 06-287801717. 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.