Over Sigra

Sigra is een regionaal samenwerkingsverband van 150 organisaties in zorg en welzijn in Noord-Holland. Team Sigra ondersteunt het samenwerkingsverband. Bij team Sigra werken zo’n 70 enthousiaste en gedreven collega's die hart hebben voor de zorg en welzijn. Samenwerking is de rode draad in alles wat we doen. Lees ons verhaal en bekijk de animatie.  
 

Dit ga je doen

Je signaleert en analyseert communicatievraagstukken en ondersteunt het management en collega’s op strategisch en tactisch niveau. Je maakt communicatieplannen en voert die uit. Als communicatieadviseur maak je deel uit van een vijfkoppig communicatieteam. Vanuit dit team ben je accounthouder voor het programma Digitale Zorg en het Innovatielab. De projecten die hieronder vallen, breng je met aansprekende communicatie onder de aandacht. Als het nodig is, schrijf je ook een pakkende tekst of redigeer teksten van collega’s. Je bent handig met sociale media. 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel


Dit ben jij 

  • Klantgericht: samenwerken zit in jouw dna. Je bent energiek, nauwkeurig en doortastend.  

  • Flexibel: je schakelt snel tussen verschillende projecten en werkzaamheden.  

  • Opmerkzaam: je signaleert ontwikkelingen in het werkveld en vertaalt deze proactief naar communicatie  

  • Zelfredzaam: met jouw ervaring pak je makkelijk de verantwoordelijkheid voor projecten op. 

 

Dit breng je mee 

  • Kennis van communicatie op minimaal hbo-niveau is vereist, aangevuld met minimaal vijf tot tien jaar ervaring als communicatieprofessional aangevuld met vakopleidingen.  

  • Bij voorkeur heb je ervaring als communicatieadviseur in het sociaal domein. 

 

Dit bieden wij 

Sigra doet alles om een gezonde werkomgeving te creëren voor haar medewerkers. We werken zowel thuis als op kantoor. Verder bieden wij:    

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: deelname aan een pensioenfonds, collectieve ziektekostenverzekeringen, opleidingen en een eindejaarsuitkering;  

  • Een tijdelijk dienstverband van ongeveer vier maanden;   

  • Voor salariëring en arbeidsvoorwaarden volgen we de cao Ziekenhuizen. Inschaling in functiegroep 55 (afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring); 

  • We nodigen ZZP’ers ook uit om hun interesse kenbaar te maken. 

 

 Solliciteren     

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur je cv naar sollicitatie@sigra.nl. Een motivatie vinden we fijn. Vermeld in het onderwerp ‘Sollicitatie team Communicatie’.     

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Roderik Berghegen   +31 (0)6-5808 49 98, mail: rberghegen@sigra.nl 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld .