App Tmrrw

Sigra ondersteunt Tmrrw. Deze startup ontwikkelt een app waarbij studenten en beroepsprofessionals in korte video’s uitleggen wat hun studie of beroep inhoudt. De app helpt jongeren en omscholers die zich oriënteren op leren en werken in zorg en welzijn en kan daarmee (voortijdig) uitval voorkomen. Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen hier laagdrempelig en kosteloos gebruik van maken. 

Zelf video's maken voor de Tmrrw app

Kun je niet deelnemen aan de training, maar wil je wel bijdragen aan jongerenvoorlichting door zelf een video op te nemen? Bekijk dan de Toolkit.

Trainer: Jurjen Dijkstra

De training Jongerenvoorlichting wordt verzorgd door Jurjen Dijkstra. Jurjen is videoproducer en filmdocent en helpt bedrijven en organisaties met het zelf creëren van video content. Hij heeft gewerkt als videoproducer voor onder andere de NPO (BNN/VARA, 3FM) en heeft JeWeetZelf TV opgezet. Dit is een filmeducatiebedrijf waar leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs zelf de regie krijgen en leren door te doen.

Aanmelden trainingen Jongerenvoorlichting

 

Welke training(en) wil je volgen?
We bieden twee trainingen rondom jongerenvoorlichting aan. Deze staan los van elkaar, je kan dus kiezen welke training voor jou het meest interessant is. Wil je beide trainingen volgen dan vink je beide vakjes aan.

Ik wil graag deelnemen aan:

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt, dit vind je terug in onze privacyverklaring

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens. 

Meer informatie