Sigra is een samenwerkingsverband voor 120 zorg en welzijnsorganisaties in Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelveen. Denk daarbij aan ziekenhuizen, thuiszorg, verpleging en gehandicapten zorg. Dit zijn onze leden, een overzicht van onze leden vind je hier. Via dit filmpje kom je meer te weten over wat Sigra doet.

De opdracht


We organiseren ieder jaar een conferentie voor onze leden. Een moment waarop we alle leden uitnodigen voor een algemene ledenvergadering én een inhoudelijk programma. Dit jaar staat het inhoudelijke programma in het teken van ‘Samen verder na corona’, daarin willen we een aantal video's vertonen en dat is waar we jou bij nodig. De video's moeten worden geproduceerd en gemonteerd. Het gaat om de volgende opdrachten:

1. We trappen het programma af met een video waarin we de energie, inzet, motivatie en liefde voor zorg en welzijn van de vele zorgprofessionals in onze regio samenvatten. Een moment om te laten zien hoe trots we op hen zijn en hen in het zonnetje te zetten. Voor deze video verzamelen we content die de organisaties zelf al hebben gemaakt, bijvoorbeeld de Jerusalema challenge (een dans op de wereldwijde hit), post via de socials, documentaires en materiaal van landelijke of regionale media.


2. We laten in 3 of 4 korte video's zien welke initiatieven op de werkvloer zijn ontstaan tijdens de coronacrisis, bijvoorbeeld een nieuwe werkwijze of inzet van technologie. We lichten hiermee enerzijds mooie/goede initiatieven uit, maar het zet ook aan tot een gesprek (of discussie) tussen de sprekers en het publiek. Je filmt de zorgprofessional op zijn/haar werklocatie en zorgt voor het editen zodat er mooie video's kunnen worden getoond tijdens de conferentie.

Dit verwachten we van jou

  • je kan van bestaand materiaal, afkomstig vanuit verschillende bronnen, een mooie compilatie maken
  • je kan filmpjes schieten en bewerken
  • je werkt zelfstandig en denkt met ons mee om tot het beste resultaat te komen
  • je hebt beschikking over de benodigde apparatuur en software
  • je kan de opdracht in oktober vervullen, de filmpjes moeten uiterlijk 5 november gereed zijn

 

Dit bieden wij

  • twee uitdagende opdracht voor een sector die het verdient om in het zonnetje gezet te worden
  • ruimte voor jouw inbreng en creativiteit
  • een onkostenvergoeding     
  • indien van toepassing werken we uiteraard mee aan een beoordeling volgens het format van jouw opleiding

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur je reactie naar communicatie@sigra.nl. Vermeld in het onderwerp ‘Sigra Studentenopdracht’. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fenna Spiering via 020-5128888.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie