Doe mee met de campagne!

Op onze website is een groot deel van het campagne materiaal te vinden Zo zijn er de Privacy Pubquiz, de podcasts, folders, werkinstructie voor het opnemen van een privacy-vlog, een overzicht van online privacy-quizzen en een overzicht van filmpjes. Handige inspiratiebronnen bij het ontwikkelen van uw eigen e-learning of om te gebruiken bij presentaties of workshops (vergeet dan natuurlijk niet om de bron te vermelden).

#samenprivacybewust
Uiteraard zijn we heel benieuwd wat jullie met het materiaal doen. Als je aankomende tijd aan privacybewustwording werkt en hierover wat op LinkedIn zet, plaats dan #samenprivacybewust in het bericht. Zo kunnen we elkaar inspireren en worden alle berichten op één plaats verzameld.

Meer informatie en/of ambassadeur worden?

Als ambassadeur word je betrokken in het maken van materiaal en geïnformeerd over ontwikkelingen. Wil jij als ambassadeur op de hoogte gehouden worden? Of wil jij na de campagne meewerken aan het maken van een privacy bewustzijns programma voor jouw organisatie?  Mail je interesse dan naar Mariette of Félice via PI@sigra.nl. Ook voor meer informatie over de campagne neem je via dit adres contact met ons op.