SIGRA opleidingen Privacy & Informatieveiligheid

Ben jij opzoek naar verdieping rondom Privacy & Informatieveiligheid? Of juist geïnteresseerd om een goede basis te ontwikkelen? SIGRA biedt verschillende (digitale) opleidingen, trainingen, webinars en themabijeenkomsten aan. Neem contact op met Félice de Charro via pi@sigra.nl  als je interesse hebt.

Verdiepende modules,  bestuurlijke masterclass en Opleiding: 

 • Met deze verdiepende modules willen we Functionarissen Gegevensbescherming (FG’s) en Privacy Officers (PO’s) de mogelijkheid bieden om in te zoomen op specifiekere onderwerpen.
  Zodoende organiseert SIGRA in samenwerking met ICTRecht de volgende digitale opleidingen, die los van elkaar te volgen zijn. indien er interesse is een module te volgen horen we het graag via pi@sigra.nl 


  Module 1 – ICT-contracten

  Module 2 – Beheer en onderhoud van privacy in je organisatie

  Module 3 – Beschikbaarheid van ICT

  Module 4 – Privacy toezicht

  Module 5 – Regie krijgen en houden in de privacyketen

 • Bestuurlijke masterclass:  30 november of 1 februari 2021 13.00-17.00 uur.
  Ook bestuurders weten steeds beter hoe ze de privacy in hun organisatie willen borgen en de FG als hun sparringspartner kunnen gebruiken. We organiseren in samenwerking met ICTRecht een masterclass speciaal voor bestuurders. Data is het nieuwe goud en u bent als bestuurder de schatbewaarder. De belangrijkste aandachtspunten waar u als bestuurder van op de hoogte moet zijn, worden in deze bestuurlijke masterclass besproken.

 

 • Opleiding: Privacy & Informatieveiligheid in zorg en welzijn: van het 'wat' naar het 'hoe' . Een goede basis. - Laat het ons weten als je geinteresseerd bent. 
  In 2020 is de opleiding op basis van de eerdere feedback aangescherpt met meer focus van het wat naar het hoe in de praktijk van zorg & welzijn. De opleiding is speciaal voor professionals met reeds enige basiskennis over Privacy & Informatieveiligheid die de rol van Privacy Officer of startend Functionaris Gegevensbescherming gaan vervullen in een zorg of welzijnsorganisatie. 
  Op verzoek bieden SIGRA, VKA en IIR deze opleiding voor de 7de keer aan in  2021. Laat het ons weten als je geinteresseerd bent.    
  Lees hier verder over de inhoud en de kosten van de opleiding en hoe je je kunt aanmelden. (let op data zijn nu onjuist)

 

 • Themabijeenkomsten voor SIGRA leden: 3 december 9.00 -11.00 uur
  De eerstvolgende themabijeenkomst staat gepland op donderdag 3 december, met als Thema 'Zorg op afstand'.