Mijn rol bij Team Sigra

Mijn rol is om samen met de leden en het deskundige Sigra-team vanuit bevlogenheid uitvoering te geven aan onze Sigra-missie. Want alleen samen kunnen we passende ondersteuning en zorg bieden. Ik krijg enorme energie van tastbare resultaten waar onze zorg- en welzijnsprofessionals blij van worden. En die vervolgens ook positieve impact hebben op vitalere en gezondere inwoners.  

Ik ben trots op

Ik ben trots op de zorg- en welzijnsorganisaties die in onze verschillende regio’s al 58 jaar lef en leiderschap tonen door het samen beter te willen doen voor onze inwoners en professionals. En ik ben uitermate trots op ons fantastische Sigra-team. Voor hen is de maatschappelijke opgave waar we met onze leden voor gaan iedere dag weer on-top-of-mind. Daar zetten zij zich vol energie voor in, ieder vanuit hun eigen expertise en passie. Voor mij een feestje om dagelijks mee te mogen werken.

Samenwerken betekent voor mij

Maatschappelijke impact maken. Regionale integrale samenwerking is namelijk de sleutel tot de transitie die nodig is in zorg en welzijn. Maar samenwerken is ook noodzakelijk om de toenemende kansenongelijkheid aan te pakken. Het uitgangspunt in ons werk moet te allen tijden de behoeften van onze meest kwetsbare inwoners zijn. Hen écht zien, onze professionals écht zien en dan vervolgens vanuit bezielend leiderschap samen doen wat nodig is.

Mijn motto

Een samenwerkingsverband is als een schip, iedereen zou bereid moeten zijn het roer te nemen. En natuurlijk …..  alleen ga je sneller, maar samen komen we verder!