Mijn rol bij team Sigra

Als adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs en projectleider van programmalijn Kiezen en Toeleiden is mijn rol om onze leden en regionale/landelijke samenwerkingspartners te verbinden om zo met elkaar de arbeidsmarktproblematiek aan te pakken. In samenwerking met het team werk ik aan het vernieuwen en realiseren van projecten en activiteiten om duurzame instroom & inzetbaarheid van (potentiële) medewerkers te bevorderen. Mijn onderwerpen zijn: werving & recruitment, voorlichting, arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en, heel belangrijk, diversiteit en inclusie.

Ik ben trots op

Mijn energieke, positieve en pragmatische instelling en gave om mensen en zaken te verbinden. Daarnaast ben ik trots op buitenlandse ervaringen die ik heb opgedaan: lesgeven op een Islamitische Universiteit in Indonesië, het volgen van een studie in Shanghai en het reizen door Zuidoost Azië en Australië. Zowel in werk als in privé zeg ik graag ‘ja’ tegen spannende projecten.

Samenwerken betekent voor mij

Samenwerken betekent voor mij dat iedereen, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging of persoonlijke eigenschappen, een gelijke kans krijgt om mee te doen. Er wordt naar elkaar geluisterd en men is oprecht nieuwsgierig naar wat een ander te zeggen heeft én beweegt. Er is commitment om met elkaar samen te werken aan de gezamenlijke maatschappelijke opgave waarvoor we staan: de tekorten in de zorg en goed werkgeverschap! Samen verkennen we wat daarvoor nodig is.

Mijn motto

Het niet hebben over wat er niet kan, maar vooral over wat er wel kan. Zoals Berthold Gunster ook zegt: ‘Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen. Je maakt van een probleem een feit en van een feit een mogelijkheid.