Mijn rol bij Team Sigra

Als teamleider stuur ik ons communicatieteam aan. Daarnaast ben ik als communicatieadviseur verantwoordelijk voor de corporate communicatie van Sigra en de communicatie rondom Arbeidsmarkt & Onderwijs (data en onderzoek). In deze rol kan ik denken en doen combineren. Van strategie en advies tot en met het schrijven van teksten en het realiseren van communicatiemiddelen. De breedte van deze functie is wat communicatie voor mij zo boeiend maakt.

Ik ben trots op

Privé ben ik trots op onze tweeling. Een jongen en een meisje. Een mooi stel.

Qua werk ben ik trots op het merktraject dat ik bij Sigra heb mogen begeleiden. Met een merkteam van enthousiaste en kundige collega’s hebben we samen het merk Sigra opnieuw gedefinieerd. Een enorme uitdaging, maar het resultaat mag er zijn, inclusief een nieuwe huisstijl en deze website. Heldere communicatie draagt indirect bij aan Sigra's doel: samen sterk voor zorg en welzijn.

Samenwerken betekent voor mij

Voor mij betekent samenwerken dat je elkaars kwaliteiten ziet en deze combineert om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Communicatie en goed luisteren zijn daarbij essentieel. En ook de ruimte geven om elkaar aan te spreken als dat nodig is.

Mijn motto

Blijf nieuwsgierig, blijf onbevangen.