Mijn rol bij Team Sigra

Ik ben betrokken bij verschillende netwerken en programma’s voor jeugd en gezin. Hierin heb ik verschillende rollen; ik ondersteun, coördineer, verbind, jaag aan en structureer. Daarnaast ben ik intern betrokken bij verschillende onderwerpen. Ik zit in de OR, begeleid Sigra Samenwerkingsspellen en ben onderdeel van het Team Leren & Ontwikkelen.

Ik ben trots op

Ik ben er trots op dat mensen mij weten te vinden met vragen over programma’s, projecten, netwerken of andere onderwerpen rondom jeugd en gezin. Ik kan mensen vaak op weg helpen in het soms toch wel complexe veld.

Samenwerken betekent voor mij

Samenwerken betekent voor mij elkaar aanvullen. Dit begint met het inzicht dat je elkaar nodig hebt voor het beste resultaat (in mijn geval voor jeugdigen en gezinnen). Persoonlijk contact, ‘korte lijnen’ en gedeelde ervaringen zijn hierin belangrijk!

Mijn motto

Persoonlijk contact verbindt! De tijd nemen om elkaar te zien en elkaar te verstaan leidt tot gedeelde inzichten en vooruitgang. Hier geloof ik in, zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak als in werk.