Rapporten

Kennisnotitie Verpleegkundige Overdracht

Deze notitie geeft inzicht in ICT begrippen rondom verpleegkundige verslaglegging en handvatten voor de inrichting van het ‘elektronisch verpleegkundig dossier’ in het eigen informatiesysteem (EPD of ECD) ten behoeve van een goede digitale overdracht van het verpleegkundig dossier. Deze notitie richt zich daarmee op organisaties met een elektronisch patiënten of cliënten dossier.

Geplaatst op
21-02-17
Deze notitie geeft inzicht in ICT begrippen rondom verpleegkundige verslaglegging en handvatten voor de inrichting van het ‘elektronisch verpleegkundig dossier’ in het eigen... Lees verder
Geplaatst op
23-09-16
In de Facts & Figures Zaanstreek-Waterland 2016 vindt u de highlights van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn in deze regio.  
Geplaatst op
23-09-16
In de Facts & Figures 2016 Noord-Holland Noord vindt u de highlights van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn in deze regio.  
Geplaatst op
23-09-16
In de Facts & Figures 2016 Amsterdam vindt u de highlights van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn in deze regio.  
Geplaatst op
23-09-16
In dit arbeidsmarktrapport belichten we ontwikkelingen op de (regionale) arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn.
Geplaatst op
15-04-16
Samen met experts uit de Amsterdamse huisartsenzorg bogen SIGRA en 1ste Lijn Amsterdam zich over zekerheden en onzekerheden rond de arbeidsmarkt van deze branche. Het rapport ‘De... Lees verder